/Bacau/Veterinar

Veterinar în Bacau

Devotament, integritate, dar și înțelegere și compasiune. Un medic dedicat în întregime animalului tău de companie... este vorba bineînțeles, despre medicul veterinar care oferă cele mai bune servicii pentru cel mai bun prieten al tău.

Pentru că și animalul tău merită cele mai bune îngrijiri, un medic veterinar este răbdător, amabil, atent, organizat și va face orice ca animalul tău de companie să se simtă cel mai bine în preajma sa, în ciuda problemelor pe care le are.

În cabinetul său acesta controlează, vaccinează și operează câini, pisici, hamsteri, dar nu numai. Are grijă și de păsări, de țestoase sau chiar și de șerpi. Un bun veterinar este un medic bun dar și un pedagog bun. Trebuie să știe cum să explice cât mai clar și precis ce nu este bine cu animalul tău de companie. Cuvântul de ordine- profesionalism.

Județul Bacău este situat în partea orientală a României și a Moldovei. Este transfrontalier cu județele Neamț la nord, cu Vrancea la sud, cu Harghita și Covasna la vest și cu Vaslui la est.

Reședința este la Bacău. Principalele cursuri de apă care îl străbat sunt Bistrița, Siret, Trotuș și Zeletin. Ocupă aproximativ 2,8% din suprafața României. Are un relief variat, prezintă o distribuție egală a munților, dealurilor, platourilor și câmpiilor. Este alcătuit din trei municipii (Bacău, Onești, Moinești), cinci orașe (Buhuși, Dărmănești, Comănești, Slănic-Moldova și Târgu-Ocna) și un număr de 85 de comune.

Județul Bacău adăpostește 23 de arii naturale protejate.