/Bacau/Veterinar

Amon Vet Care

Strada Costache Negri nr 3BIS, Bacău 600216, România

Amon Vet Care
Veterinar
4.9
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWF6+VX Bacău, România
+40 771 055 304
amonvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cutie Cat
Cutie Cat2 ani în urmă
Dau 5 stele pentru efortul imens depus in sterilizari dar nu inteleg de ce este posibila internarea unui catel cu stare generala buna si nevaccinat. Am fost informata de alte cabinete ca pericolul parvovirozei la pui nevaccinati este mare la internare. Am fost banata pe grupurile de protectie a animalelor de catre salvatoare deoarece am refuzat sa internez un catel sanatos in conditiile in care oricum nu ajungeam in timp. O alta optiune data de dânsele a fost sa las puiul inapoi la gunoi ca il vor prelua ele maine pentru internare ceea ce mi s a parut crud. Cățelușa este și acum la mine bine sănătoasă si vaccinata dar eu am fost tratata execrabil de salvatoare pentru ca am adoptat un sufletel care nu era proprietatea lor din moment ce nu era pe numele lor. In continuare nu inteleg de ce se interneaza pui cu stare generala buna dar o pisica cu brosa iesita din picior nu poate fi tinuta 2 ore in cabinet pana la tratament. Am bagat eu manual brosa inapoi si pisica a fost operata abia dupa 2 saptamani cand am revenit in oras. Succes la campania de sterilizari la care nu ma deranjeaza ca nu mai am acces desi detin alti 6 pui de pisica le voi steriliza cu plata. Am avut cheltuieli imense la ortoped cu pisica accidentata asa ca niste sterilizari par un fleac.
Sandra Ils
Sandra Ils2 ani în urmă
Fără nici un dubiu, cel mai profesionist și călduros mediu pentru animalele noastre. Personal amabil format din oameni ce iubesc animalele înainte de orice. Va mulțumim! ❤️
Tamboi Janeta
Tamboi Janeta2 ani în urmă
Mulțumim frumos Amon Vet Care, pentru profesionalismul și căldura sufletească, cu care ne ați tratat prietenii necuvântători!
Compot Andreea
Compot Andreea2 ani în urmă
O echipa extraordinara , un medic cum rar întâlnești, mi-au salvat blanosii de nenumărate ori.
Motănelul meu operat de doamna Dr Elena în urma cu aproape 2 ani de Cancer, astăzi este bine sănătos, calitatea serviciilor este net superioara față de tot ce am întâlnit până acum.
E greu sa exprim în cuvinte toată recunoștința pe care o am fata de de aceasta echipa minunata, ii recomand cu toată încrederea ❤️❤️❤️
Ana Maria Nica
Ana Maria Nica2 ani în urmă
Am fost dezamăgită total când mi s-a spus ca nu găsesc în Bacău un aparat pentru radiografii decent, că ce este la Bacău nu face radiografii bune și ca nu există medic veterinar ortoped. Mi s-a recomandat sa merg la București atât pentru radiografii cât și pentru operație. Personalul a fost atent cu pisicul meu cu fractura de femur, i-au făcut un calmant dar să mă trimiți la București când exista soluții în Bacău este puțin deplasat.
Roxana Cobuz
Roxana Cobuz2 ani în urmă
Doamnele au tot respectul meu ptr ce fac. Am dat 4 stele ptr ca s a decalat cu aproape o ora programarea și în timpul consultației mi s a părut cam grăbită. În rest, le recomand din tot sufletul!!!
Elena Ghelasa
Elena Ghelasa2 ani în urmă
Nu recomand! Cand faci o greseala trebuie sa ti o asumi! Consecintele au fost fatale pentru animalut! In urma a ramas atata durere!
Bogdan Bitla
Bogdan Bitla2 ani în urmă
Profesionalism, recomand cu incredere!🐕‍🦺🐈♥️
Locații recomandate