/Braila/Universitate

Universitatea Constantin Brâncoveanu

Strada Rubinelor 16, Brăila 810512, România

Universitatea Constantin Brâncoveanu
Universitate
4.3
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XCG+68 Brăila, România
+40 239 613 308
univcb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ene Badea
Ene Badea2 ani în urmă
J Gabriel
J Gabriel6 ani în urmă
Universitatea Constantin Brâncoveanu își îndeplinește misiunea prin formarea și perfecționarea de specialiști în domeniile științelor economice, juridice, administrative, ale comunicării, sociale și relațiilor internaționale, prin inițierea de activități de cercetare științifică pe cont propriu și în colaborare cu instituții similare din țară și din străinătate, prin cultivarea și difuzarea valorilor culturii și civilizației universale, respectând drepturile și libertățile fundamentale ale omului și promovând spiritul gândirii libere, critice.

Universitatea Constantin Brâncoveanu a fost înființată în anul 1991, primele structuri ale Universității fiind cele de Management - Marketing în Afaceri Economice: Brăila (1991), Pitești (1992), Rm. Vâlcea (1991). Diversificarea profilurilor de studii a fost unul din obiectivele conducerii Universității, primul pas important fiind făcut în anul 1999, când s-a înființat Facultatea de Finanțe-Contabilitate din Pitești.

În anul 2001 în municipiile Pitești și Brăila sunt înființate Facultățile de Comunicare, Relații Publice și Jurnalism.

În anul 2002 Universitatea Constantin Brâncoveanu primește acreditarea instituțională prin Legea nr. 242 din 23 aprilie, făcând parte din primul grup de șase instituții de învățământ superior particulare care au beneficiat de recunoaștere. În același an, cu aprobarea MECT, se înființează Departamentul de Studii de Masterat și Postuniversitare de Perfecționare organizat la Facultatea de Management - Marketing în Afaceri Economice. Oferta educațională este completată prin Cursuri de formare în domeniul psiho-pedagogic, în cadrul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic. Tot în anul 2002, specializările Management și Marketing sunt acreditate, conform HG 410/25.04.2002 și sunt înființate specializarea Relații economice internaționale și Economia comerțului, turismului și serviciilor.
Gabriela Ostafe
Gabriela Ostafe7 ani în urmă
Depinde de punctul de vedere din care privesti.
Viorel orizont
Viorel orizont2 ani în urmă
Profesori buni. Facultate de top 👍
George Găzdoiu
George Găzdoiu2 ani în urmă
O universitate de top pt Brăila...
Roxana Axente
Roxana Axente2 ani în urmă
Silvia Manole
Silvia Manole2 ani în urmă
Leoca Gelu
Leoca Gelu2 ani în urmă
Locații recomandate