/Brasov/Firma de constructii

PENETRON® ROMANIA - Sisteme avansate de hidroizolare - impermeabilizare & protectie

Complex Duplex, Strada Timișul Sec 2, Brașov 500163, România

PENETRON® ROMANIA - Sisteme avansate de hidroizolare - impermeabilizare & protectie
Firma de constructii
5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ7M+VR Brașov, România
+40 368 734 003
penetron-romania-sisteme-avansate.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudiu Herisanu
Claudiu Herisanu2 ani în urmă
Bună seara! Am executat lucrarea de hidroizolație așa cum am stabilit cu dumneavoastră. Nu a mai fost nevoie să ud betonul pentru că a plouat. Zilele trecute am avut precipitații abundente și bineînțeles a baltitit 48 de ore în zona respectiva. Surpriza!!! Nu am mai avut nici urma de infiltratie. Maine voi turna și elevația lângă perete. Am fost foarte incantat de Penetron. Mulțumesc foarte mult pentru asistenta tehnica.
Virgil Mitu
Virgil Mitu2 ani în urmă
Lucrez de peste 10 ani cu materiale de la firma Penetron si am rezolvat multe probleme cu infiltratii si rezidential si industrial,sunt foarte multumit de rezultatele care le-am avut cu ele. Recomand cu incredere.
Claudiu Mircea
Claudiu Mircea2 ani în urmă
MAteriale de foare buna calitate! Recomand! Mi-a rezolvat problema infiltratiilor in subsol
Ovidiu Mihail Postolache
Ovidiu Mihail Postolache2 ani în urmă
Pentru rezolvarea infiltratiilor prezente la nivelul demisolului, am utilizat doua produse de la dvs si anume Penetron si Penetron Admix. Calitatea superioara a acestora m-a determinat sa va scriu aceasta recenzie. Initial am fost sceptic, dar rezultatele sunt impresionante. Consider ca produsele mentionate mi-au demonstrat ca "fac ceea ce spun ca fac". Multumesc.
Ionuţ Cătălin
Ionuţ Cătălin2 ani în urmă
Vand produse super profi si atitudinea lor este tot la fel.
Costurile produselor sunt ridicate dar iti ofera siguranta ca nu vei avea probleme cu apa.
Remus Buri
Remus Buri4 ani în urmă
Trebuie sa recunosc faptul că am fost foarte foarte sceptic legat de proprietățile materialelor de hidroizolație de la Penetron, cu atât mai mult cu cat până la momentul discuției despre materialele Penetron, am discutat cu reprezentanți ai mai multor firme, companii, care se ocupa de hidroizolații și deplasandu-se la locul cu " pricina ", văzând concret despre ce era vorba, nicio firmă nu mi-a garantat eficiența. Însă , datorita materialelor Penetron, am reușit să hidroizolez subsolul casei ( aproximativ 60 mp), și de mai bine de un an de zile nu mai am nicio infiltrație. Vreau sa specific faptul că stau la casă, construcție nouă, la care subsolul are 2,5 m înălțime- aproximativ 2 m sub nivelul solului, într-o zonă în care panza freatica este foarte sus( aproximativ 2 m fata de suprafață solului ). Recomand cu maxima încredere Penetron.
Cristian serban
Cristian serban4 ani în urmă
Produse superbune.... Rezolvarea problemelor cauzate de infiltratiile de apa prin beton acum este o certitudine. Produsele PENETRON pot avea o gama larga te utilizări.. De la rezolvarea infiltratiilor în structuri pina la reparatii structurale atit de necesare obiectivelor sin tara noastră..... De mai bine de zece ani prezente pe piața românească nu s au inregistrat eșecuri din cauza substanțelor și produselor Penetron.. În schimb mulți oameni beneficiază de aceste produse......
Alexa Sebastian
Alexa Sebastian4 ani în urmă
Sunt arhitect si am folosit acest sistem si la o lucrare personala. Desi pretul nu este mic rezultatul este de exceptie. In comparatie cu alte sisteme de hidroizolare am preferat penetron deoarece suporta multe erori de executie sau de exploatare. Chiar si greseli mari cum ar fi betonul segregat sau diverse penetrari “accidentale” in placa sau diafragma sunt usor de reparat.
Locații recomandate