/Brasov/Firma de constructii

C&A Construct

Strada Fundatura Harmanului, Brașov 500240, România

C&A Construct
Firma de constructii
2.8
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
MJ7M+XR Brașov, România
+40 728 984 551
hidroizolatii-constructii.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Silviu Voinescu
Silviu Voinescu4 ani în urmă
Octavian Dinu
Octavian Dinu4 ani în urmă
Annamaria Czifra
Annamaria Czifra7 ani în urmă
A K
A K2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism.

Am discutat telefonic in vederea unei intrevederi la domiciliul meu, care se afla la cca 300 m de sediul firmei, pentru detalii legate de solutia de stopare a igrasiei si a unei oferte de pret. Domnul nu a mai putut veni in acea zi, urma sa vina in urmatoarea, dar desigur nici aceasta a doua intrevedere nu a mai avut loc, fara a fi contactata in vreun fel. Doar am asteptat degeaba...
Stimate domn Voinescu: Dvs va apreciati propria firma la 5 stele. Interesant... Eu, ca si potential client, va spun ca nu meritati nici macar una, dar Google ma obliga sa aleg minim una ptr a putea adauga un comentariu.
Daca nu aveati timp, trebuia sa fiti sincer si sa spuneti asta. Informatiile de care avam nevoie erau legate de produsul pe care dvs il vindeti, dar se pare ca nu vreti neaparat sa-l vindeti.
Faptul ca m-ati mintit in doua randuri ca veniti ptr o discutie, dupa care v-ati facut ca ploua, m-a facut pe mine sa nu imi mai doresc o colaborare cu dvs. Ma gandesc ca daca pentru o oferta de pret sunteti atat de neserios, atunci ce asteptari as putea avea legat de calitatea produsului sau a unei eventuale manopere. Nu, multumesc!
Locații recomandate