/Bucuresti/Studio de tatuaje

Salon Tatuaje Bucuresti - Tatuaje Audio

Strada Mircea Vulcănescu 12, București 010811, România

Salon Tatuaje Bucuresti - Tatuaje Audio
Studio de tatuaje
5
193 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VP+HJ București, România
+40 721 442 182
tatuajeaudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Stefan Vanea
Stefan Vanea2 ani în urmă
A fost prima oara cand mi am facut un tatuaj, si am avut o experienta foarte buna, mai ales avand in vedere frica de ace pe care o am.
Toata lumea a dat doavda de profesionalism si empatie.
Recomand cu caldura !
Diana Năstase
Diana Năstase2 ani în urmă
Implicarea si profesionalism sunt cuvintele cheie reprezentative pentru personalul salonului!
Exeperinta a fost la nivelul asteptarilor .
Sunt sigura ca am sa revin!
Vali vali
Vali vali2 ani în urmă
Un salon discret cu un personal foarte dragut si amabil. Am inceput sa frecventez serviciile acestui salon atunci cand m-am hotarat sa-mi tatuez un desen. Rezultatele au fost peste asteptarile mele…Domnul Mihai are o echipa adevarata de profesioniști
Cea mai mare problema in legatura cu tatuajul a fost teama de durere, dar am constatat cu mare bucurie ca a fost mai mult decat suportabil, iar forma finala a tatuajului m-a lasat fara grai! Mergeti cu multa incredere!!! Eu aștept sa îl fac pe următorul.
P.S- Nu fac reclama doar va spun ca sunt profi maxim de nota 10.
Askarion
Askarion2 ani în urmă
Super faini oamenii, foarte friendly. Atmosfera e misto, foarte profesionali iar daca iti cad cateva lacrimi ti le sterg chiar ei! 😂In cazul in care nu esti convins in legatura cu anumite aspecte alte design-ului tatuajului, ei te ajuta si iti ofera opinia lor ca sa iasa exact cum iti doresti. Tatuajul a iesit genial chiar mai bine decat ma asteptam. Recomand
Cringasu Mugur
Cringasu Mugur2 ani în urmă
Baietii sunt profesionisti din toate punctele de vedere si artistul, Emi, face o treaba fenomenala , motiv pentru care mi.am facut 7 tatuaje in 3 luni . Tatuajele sunt de marimi si stiluri diferite, si au iesit exact cum imi doream sau chiar mai bine . Le multumesc baietiilor si singura parere de rau este ca nu am lasat aceasta recenzie mai devreme .
Andra Sava
Andra Sava2 ani în urmă
Am făcut-o si o fac de fiecare data - Va Recomand cu drag. Echipa este de nota 10+.
Profesionalismul își spune cuvântul in locația celor de la Soundwaves T. Sunt foarte atenți la dorința pe care o exprimi si la modul in care efectuează un tatuaj. Ambienta este foarte plăcută iar faptul ca echipa este comunicativa îți oferă un vibe bun și siguranța ca nu te vei plictisi pe durata efectuării lucrării alese.
Andreea Dogaru
Andreea Dogaru2 ani în urmă
Super super super!! Recomand cu toata inima, eu care sunt foarte sensibila cu durerea, nu am simtit aproape deloc (desi tatuajul este pe coaste intr’o zona super sensibila). Emi are super mana si trece timpul super repede cu povestile lui :)
Dinu Dunareanu
Dinu Dunareanu2 ani în urmă
Recomand! Mi-am facut primul tatuaj la ei. Au fost super grijulii, mi-au explicat tot in amanunt🔝🔝.Sunt super prietenosi, muzica buna … sa va duceti si voi la ei daca vreti sa va faceti tatuaj. Nu o sa regretati. 😁😁
Locații recomandate