/Bucuresti/Studio de tatuaje

Famous Tattoo Studio

Strada Labirint 101, București 030167, România

Famous Tattoo Studio
Studio de tatuaje
4.7
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J9+CH București, România
+40 728 407 556
famoustattoo.ink
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–19
Marți: 12–19
Mirecuri: 12–19
Joi: 12–19
Vineri: 12–19
Sâmbătă: 12–16
Duminică: 12–17
Scrie o recenzie
Catalin HR
Catalin HR2 ani în urmă
Super profi! Totul pregatit in detaliu, toate piesele sterilitate (scaun, masa, aparat tatuat, ace), verificate si nu in ultimul rand muzica buna! Mulțumesc baieti!
Melinda dragan
Melinda dragan2 ani în urmă
Am venit sa imi fac un tatuaj si sincer nu voiam sa plec din salon, atmosfera foarte prietenoasa, locul si oamenii sunt minunați, totul acolo emana o energie pozitiva și iti dau senzația ca sunteți prieteni de când lumea.Recomand cu tot dragul oricui se gandeste sa se tatueze în cadrul unei experienta super profi, atentie la cele mai mici detalii si cea mai faina echipa.
Nadine s-a jucat folosind culorile și a iești ceva genial, are o mana asa ușoară ca imi venea sa adorm în timp ce ea tatua. Este incredibil de atenta la detalii și pune mult suflet în ceea ce face. Multumesc, Famous Tatoo Studio! Inca un copil fericit❤
Milca magda
Milca magda4 ani în urmă
O atmosfera placuta, muzica misto, O echipa plina de artist desavarsiti. Foarte atenti cu clientii. Pauze suficient, multa precautie si atentie la detalii. Super friendly. Mission accomplished.
Maria Gazibar
Maria Gazibar2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul oricui se gandeste sa se tatueze. Daca va doriti o experienta super profi, o atmosfera calda si relaxanta, atentie la cele mai mici detalii, cea mai buna cafea si rezultate WOW, atunci aici e locul! Ciprian face magie cu cerneala si Vlad e cea mai placuta companie. Mandra sa spun ca fac parte din familia famous tattoo acum. De abia astept sa vin la urmatorul tatuaj. 😁❤️
Ioana Aldea
Ioana Aldea2 ani în urmă
Astazi am fost la Famous Tattoo Bucuresti sa-mi fac primele mele tatuaje. Baieții de acolo sunt suuuuper profi și foarte de treaba. M-am simtit foarte bine și nu m-a durut deloc. Iar tatuajele au iesit mai mult decat perfect. Când esti artist, esti artist. Multumesc Ciprian! 💕
Florina Mantescu
Florina Mantescu2 ani în urmă
A fost dragoste la prima vedere! Am venit sa imi fac un tatuaj si am plecat cu trei! Atmosfera foarte prietenoasa, locul si oamenii emana o energie pozitiva. Really! Dar, inainte de orice, m-am simtit pe maini bune, am avut incredere ca am de-a face cu buni profesionisti. Si sunt extrem de fericita cu tatuajele mele. Le iubesc! Multumesc, Famous Tatoo Studio! Ati facut un copil fericit! Adica pe mine. :)
Carmen Carmen
Carmen Carmen2 ani în urmă
F abulos

A mabilitate

M aiestrie

O riginalitate

U til

S eriozitate

O experienta placuta, fara durere, cel putin pt mine.
Sunt f multumita de tatuaj, deosebit, adaptat la propriul simt artistic.
O sa revin cu siguranta.
Multumesc baietilor, Cirprian si Vlad.
Alexandru Dinu
Alexandru Dinu2 ani în urmă
Am avut placerea de a face un tatuaj si primul la Famous Tattoo, programat sambata pe insta, venit luni. Totul a decurs cum trebuie sketch, tatuaj, acum se vindeca frumos. Recomand.
Locații recomandate