/Bucuresti/Studio de tatuaje

Salon tatuaje Old Ink Bucuresti

Strada Witting 26, București, România

Salon tatuaje Old Ink Bucuresti
Studio de tatuaje
5
200 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VC+CV București, România
+40 727 206 020
oldink.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–19
Marți: 12–19
Mirecuri: 12–19
Joi: 12–19
Vineri: 12–19
Sâmbătă: 11–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sab Ina
Sab Ina2 ani în urmă
Hei, hei! Dacă sunteți genul de persoană care caută în primul rând calitate, Old Ink e locul ideal. Pentru mine, experiența primului tatuaj a fost neașteptat de relaxantă. Răzvan a reușit să îmi alunge emoțiile, având și o mână de aur. De când am intrat la ei, până când am plecat, m-am simțit ca acasă. Pe scurt, profesionalism, talent, vibe top, comunicare strânsă și nu în ultimul rând tarife mai mult decât decente în raportul calitate-preț. Recomand 1000%
Andreia
Andreia2 ani în urmă
Avand in vedere experienta la superlativ pe care am avut-o, voi fi vesnic multumita de faptul ca primele mele tatuaje au fost facute de Levi. Super atmosfera, super comunicare, Levi a reusit sa-mi diminueze panica ce vine cu primul tatuaj si mi-a oferit orice informatie am solicitat. Tatuajele s-au vindecat excelent si le ador. Pe langa faptul ca era totul deja perfect, am mai primit si o conversatie awesome inclusa in pret. Cu siguranta o sa revin (poate mai devreme decat planuiam), doar ar fi pacat sa nu profit de o piele "numai buna de tatuat" :D. Recomand 100%
Serban RoxanaM
Serban RoxanaM2 ani în urmă
Primul tatuaj si vreau sa spun ca a fost cea mai tare experienta ever. Levi s-a ocupat de el.
Baietii au un vibe sunt misto, sunt suuuuper profi si efectiv m-au facut sa ma simt ca acasa.
Cu siguranta am sa revin si pentru urmatoarele tatuaje.🤩
See you next time!
Iordache Alexandra Ioana
Iordache Alexandra Ioana2 ani în urmă
O experiența excepțională, de neuitat! Super profi absolut totul iar vibe-ul este superb, te simți in pielea ta ca și cum ai fi acasă. Rezultatul a fost unul de care m-am îndrăgostit imediat! ❤️❤️ Recomand cu mare drag !
Vlad Rotaru
Vlad Rotaru2 ani în urmă
Mi-am facut primul tatuaj la Razvan in urma cu aproximativ 2 saptamani. De la prima intalnire cu el, cand am stabilit locul si forma efectiva a tatuajului, pana la realizarea acestuia, totul a fost la superlativ.
De asemenea, Razvan este un om de nota 10, foarte pasionat de munca pe care o realizeaza si, de asemenea, foarte bun la ceea ce face.
Pentru cei care vor sa isi faca un tatuaj realizat la cel mai inalt nivel, din punct de vedere al calitatii si al igienei, Old Ink este locul potrivit.
Voi reveni tot timpul la Old Ink atat pentru calitatea serviciilor oferite, cat si pentru calitatea oamenilor care ofera aceste servicii.
Samara Indi
Samara Indi2 ani în urmă
Recomand cu toata incredere! Razvan si Levi sunt tari simpatici si foarte talentati, eu si prietena mea ne am simtit super bine! Levi s-a ocupat de tatuajele mele, ce mana delicata are! Si Razvan a recuperat tatuajul prietenei mele care abia se putea citi ceva, rezultatul a fost unu minunat. Salonul arata super bine, curat, cu singuranta o sa mai revin, pentru alte tatuaje si piercing. :)
Alexandra Minea
Alexandra Minea2 ani în urmă
Cel mai bun salon de tatuaje, totul este la superlativ (de la sterilizare și până la mediu, nicăieri nu m-am simțit atât de binevenită). Artiștii sunt de nota 10, serioși, punctuali și dedicați, adevărați profesioniști. Am deja un pierce și două tatuaje realizate în cadrul acestui salon și cu siguranță o să mai revin!
Niculae Andreea Niculae
Niculae Andreea Niculae2 ani în urmă
Am avut parte de o experiență frumoasă la Old Ink.Am avut emoții ,fiind primul meu tatuaj dar Levi este un profesionist si m-a ajutat să le alung .Are un vibe super tare,recomad cu drag!😊
Locații recomandate