/Bucuresti/Studio de tatuaje

Roxy Tattoo Salon Tatuaje Bucuresti

langa Mag. Victoria, Etaj 5, Calea Victoriei 21-23, București 030167, România

Roxy Tattoo Salon Tatuaje Bucuresti
Studio de tatuaje
4.1
144 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3MX+C4 București, România
+40 723 265 771
roxy-tattoo.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 13–20
Mirecuri: 13–20
Joi: 13–20
Vineri: 13–20
Sâmbătă: 11–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena1 an în urmă
Alex1 an în urmă
Foarte profi echipa! Recomand!
Marian Popescu
Marian Popescu2 ani în urmă
Numai cuvinte de lauda am! Adevarati profesionisti, atmosfera foarte prietenoasa si nu in ultimul rand, foarte important, curat si ingrijit! Le multumesc, a iesit neasteptat de bine!
A G
A G2 ani în urmă
Am rămas plăcut surprins de talentul tatuatorului și nu în ultimul rand de calitatea serviciilor oferite! Voi reveni la voi pentru următorul tatuaj. Țineți-o tot așa! Mulțumesc! 👍
Raul Roberto99
Raul Roberto992 ani în urmă
Am făcut un tatuaj mari la ei , mi l-a făcut un tip Costin, aveau tatuatori foarte neexperimentați, iar tatuajul meu nu a ieșit deloc bine , fiind foarte multe detalii greșite la el , și nefiind bătut cum trebuie , nu recomand ca salon decât pentru un tatuaj cu un mic scris eventual.
Bogdan Andra
Bogdan Andra2 ani în urmă
Nu recomand. Mi-am facut un tatuaj in iunie, modelul ales si trimis lor nu seamana cu modelul pe care il am pe mana. Ma gandeam ca au si ei o tableta si imi fac desenul fix cum imi doresc, nu ca sta sa caute pe internet ceva “asemanator” si apoi face cu mana libera.. sau daca tot faci cu mana libera, macar sa te si pricepi la asta. Nu mi am dat seama atunci ca era putin sters in partea din stanga sus iar baiatul care mi l-a facut nici nu mi -a spus cum anume sa il ingrijesc. Ca trebuie sa aplic mereu crema sa fie hidratat ca sa nu se rupa acea cojita care e posibil sa se faca. Deci da, mersi de informatii. O sa vreau sa imi mai fac inca 2 tatuaje dar o sa aleg mai atent salonul( desi poate o sa dau dublu ca bani) si o sa ma asigur ca au tableta si imi deseneaza fix ce si cum imi doresc eu. Mi se pare ca mai mult mi-a facut un tatuaj ca sa faca bani, nu sa multumeasca si clientul care apoi ramane cu acea opera de “arta” pe corp.
Roxana Prian
Roxana Prian2 ani în urmă
Eu am iesit din salon cu un tattoo, nici decum cu un pierce.. Iar madam roxi ,esti tare nepoliticoasa -nu meriti sa detii aceasta afacere.
Sinziana Niculescu
Sinziana Niculescu2 ani în urmă
Extrem de multumita de serviciile de la Roxy Tatoo, recomand cu drag oricui isi doreste un tatuaj facut cu adevarat profesionist. Toata echipa a fost primitoare si foarte atenti, au raspuns la toate intrebarile si au lucrat foarte curat. O experienta excelenta.
Mădălin Voinea
Mădălin Voinea2 ani în urmă
Ieri am făcut cel de-al treilea tatuaj la ei! Sunt super mulțumit de cum a ieșit și de calitatea serviciilor! Mulțumesc pentru experiența plăcută!
Bianca Elena Popa
Bianca Elena Popa2 ani în urmă
Nu recomand absolut deloc. Tipul care face piercinguri nu are habar sa ia masura la un pierce+ca nu stie cum ar trebui acesta ingrijit dupa.
Locații recomandate