/Valcea/Spital

Spitalul Orășenesc Horezu

DC139 9, Horezu 245800, România

Spitalul Orășenesc Horezu
Spital
2.9
21 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
4XVR+7P Horezu, România
+40 250 860 620
spitalulhorezu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anonim273 zile în urmă
Zilele acestea am fost la urgențe pe motivul durerii intensive a pieptului si lipsa de aer, doamna doctor a primit prima data un pacient care avea amețeală si greața, dar pe mine care nu aveam aer si simțeam ca leșin mă lăsat sa aștept. Am fost " consultant", mult spus consultant, in timp ce le spuneam simptomele doamnele de la urgențe discutau despre un anumit domn care, citez ,, foarte frumos " 🙃. In fine, mi sa pus diagnosticul de " atac de panică " in condițiile in care eu n-am avut asa ceva, am fost dus in salon cu o perfuzie de calciu.. o perfuzie care nu a durat nici 30 de minute. Așteptând sa se termine perfuzia, observam ca nu mai am suficient aer, doamna doctor mia transmis ca nu e adevărat, ca eu am aer.. dar nu sa gândit nicio clipa să-mi puna mască cu oxigen! La plecare mi s-au prezentat analizele fara sa mi le citească, mi-au doar " sunt bune, merge". In timpul acesta durerea din piept nu se oprise, aer nu aveam si doamna doctor imi sugera sa vad un medic pediatru sau un psiholog știind foarte bine ca ma trimite acasă fix cum am plecat. Ajuns acasă durerea nu se oprea, simțeam ca rămân fara aer. Cu asa doctori.. o sa murim cu toții!
Andreea343 zile în urmă
Istoric: Am venit in vacanta de Paste din Timisoara la parinti in Berbesti. Am facut o infectie in gat si am ajuns la urgente, pt ca am avrsat foarte mult si incontinuu. Domnii doctori de la urgenta mi-au dat o trimitere pt ORL.
Din pacate nu am avut cu mine cardul de sanatate, fiind un angajat din corporatie si contribuind cu o suma generoasa catre stat pt CNAS.
Cand am mers la domnul doctor AL OKOUR Ahmad, m-a injosit si s-a comportat cu mine ca si cum as fi fost un animal venit la consultatie, pe motivul ca nu am cardul de sanatate si ca vin de la oras la tarani la spital sa fiu tratata. I-am spus ca o sa-i platesc consultatia, daca nu ma accepta fara card si nu e multumit cu trimiterea data de spital urgente Horezu. Pe toata durata consultatie se uita foarte urat al mine, vorbea foarte urat cu mine, abia il intelegeam, caci nefiind roman si fiind de origine araba stalcea cuvintele si se simtea deranjat cand il ami rugam sa repete. La sfarsitul consultatie i-am spus ca platesc cu cardul, ca nu am cash la mine si a inceput sa tipe la mine ca acolo nu e supermarket si m-a dat afara din cabiet. In viata mea nu am avut asa experienta cu un medic. Il rog pe domnul doctor daca nu ii convine tara noastra, care l-a scolit si i-a oferit un loc de munca la stat, sa mearga in tara lui si sa profeze acolo, sa vindece poporul lui arab. Asa comportament este inadmisibil!

In schimb, personalul de la sectia Urgente foarte bine pregatit si cu atitudine buna!
Alexandra Lazarescu
Alexandra Lazarescu2 ani în urmă
O experiență neplăcută din partea asistenților ,te simți ca la închisoare ,nu îți dau voie nici în curtea spitalului să ieși ,și stau cu gura pe tine ,și îți spun de 100 de ori că nu ai voie ,că nu îți dă nimeni voie ,numai scuze și minciuni inventate și cumva cu teama (au impresia că vrei sa părăsești spitalul )
Ramona
Ramona2 ani în urmă
O experientă inumană pentru secolul în care trăim! Acum 2 zile, bunica mea a fost transportată cu salvarea la spital la ora 3 dimineața. A ajuns pe mana doamnei doctor Opriță Ady Cristiana, aceasta fiind de gardă în seara aceea, refuzând fără nicio explicație sa ii acorde un consult și nici măcar administrarea unui calmant, spunându-i verde în față, citez:" că aceea nu este o oră potrivită de a ajunge la spital", trebuind după spusele dânsei sa aștepte pana dimineața, probabil fiind nervoasă că a fost trezită din somn... totodată le-a interzis și asistentelor să îi administreze vrun calmant sau orice alt tratament spunând "să o lase să-și ia ce are în geanta". Terminând discuția cu bunica mea spunând, citez "în veci nu te voi interna"
Gabriel Trăscău
Gabriel Trăscău2 ani în urmă
Am avut soția internată la acest spital, atat medicul Gârgu Stefan cât și asistentele foarte bine pregătiți și profesioniști în ceea ce fac. Mulțumim!
Vlad stamboliu
Vlad stamboliu4 ani în urmă
Eu am avut o experienta frumoasa aici,daca pot spune asa. Am mers cu gandul ca am gripa si oameni au fost f profi ,f amabili si f implicati. Am plecat convins ca nu este decat o raceala oarecare
Irina Andrei
Irina Andrei5 ani în urmă
Am fost internata la secția de ginecologie pt o intervenție chirurgicala. Spitalul este foarte curat și dotat foarte bine. Au pana și săpun la wc. Mesele sunt foarte bune și consistente. Asistenții sunt amabili și te ajuta. Doctorii la fel. Or fi și excepții însă nu m-am întâlnit cu persoane care sa nu fie amabile. Comparând cu Polizu de la București pot spune ca nici nu se compara la nimic, aici fiind mult mai bine din toate punctele de vedere. Felicitările mele pentru serviciile prestate.
Nicolae Vlad
Nicolae Vlad5 ani în urmă
Nu recomand spitalul te trimite acasă că nu are ce sa-ti facă, nu are locuri în spital dar nici nu vor să te trimită la alt spital ,sunt foarte dezamăgit...
Claudia Alina Nechita
Claudia Alina Nechita2 ani în urmă
Vreau sa multumesc din suflet la tot personalul din spital ! Le multumesc din suflet pentru comiterea pe care o au fata de pacienți și fata de familiile lor !
Mama mea e încă internata in spital . Din nefericire eu locuiesc in Londra și din cauza virusul COVID 19 nu pot sa călătoresc ,motiv pentru care nu pot interacționa cu doctorii sau asistentele fata in fata . Pot spune cu mâna pe inima ca de cate ori am sunat la spital , doctorii sau asistentele de la camera de garda ,s-au comportat foarte profesional ,și mi-au dat informații despre situația curenta a mamei mele . Nu m-au tratat cu răceala ,răutate sau inuman ,așa cum au făcut personalul se la celelalalt spital de la care a fost trimisa ( spitalul județean din Vâlcea UPU) .
Înțeleg cu mâna pe inima ,ca tot personalul din spitale sunt depășiți in situația curenta din cauza la COVID 19 , dar Asta nu îndeamnă ca trebuie sa uitam sa respectam oamenii din jur inclusiv pacienții și familiile lor ! Nici un pacient nu a ales sa se interneze de plăcere !!! Toată durearea pică pe familiile pacienților ,pentru ca se simt inutili ,nu au putere sa facă nimic calmeze sau sa aline durerea persoanelor dragi din spital !
Multumesc din suflet personalului din spital ,sa va țină Dumnezeu sănătoși și puternici !
Robert Life
Robert Life2 ani în urmă
Unul dintre cele mai corupte spitale de baronii locali din Judet Vâlcea, managerul spitalului nu se implică, nu are nici o idee noua care sa ajute spitalul si nu face nimic, nici macar programul nu și-l respectă, majoritatea timpului se plimba in sedinte si delegații (scuze de fațadă).
Acești oameni influențează negativ societatea si pacienți din zona respectivă, sunt mai rau decat un virus pentru ca nu au scrupule si toti sunt pe mana, făcând astfel sa sufere niste oameni nevinovați!
Locații recomandate