/Valcea/Spital

Spitalul Judeţean de Urgență Vâlcea

Calea lui Traian 201, Râmnicu Vâlcea 200300, România

Spitalul Judeţean de Urgență Vâlcea
Spital
2.9
111 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
4997+G3 Râmnicu Vâlcea, România
+40 250 744 701
sjv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Azaleea Zaman261 zile în urmă
Dr Chirurg ORL Alexandru Delia
Recomand pentru profesionalism, comportament, experienta si metoda de folosire operatii ORL cu electrocauterul bipolar, ca în UK, ceea ce nu face nimeni in Valcea sau Romania. Atitudinea ridicari morarului la copi prin joaca, cantece in timpul consultatiei, iar cine a facut o ora doua de psihologie, intelege cum sa lucrezi cu copii sau adulti bolnavi sa li se distraga atentia sau ridica moralul.
Copilul mi.a fost operat de (polipi, amigdalita si cornete/rinita alergica) doamna doctor si suntem mega-multumiti de atentia oferita si ingrijirea oferita de doamna doctor si tot personalul de asistente si infirmiere de pe sectia ORL Spitalul Nou Valcea.

Pt medicul de garda din data de 09.08.2023 sectia ORL, Mihai Irina, i.as recomanda sa citeasca legislatia, sectiunea deontologie medical (link atasat) https://www.cmvl.ro/legislatie si totodata ar trebui sa isi dezvolte procedura operarii profesiei si atitudinii medic-pacient (fie copil speriat de seringa sau sange), deoarece aceasta persoana nu are ce cauta in mediul pediatrie sau ORL sa lucrezw cu copii. A avut o atitudine si o aroganta gretoasa spunandu.i unui copil de 7 ani operat cu 3 interventii orl sa taca din gura ca ii sperie pacienti. Asistentele au fost instiuntate de mamica copilului ca este un copil caruia ii este frica de injectie si sange si se panicheaza, dansele au fist impecabile si s.au oferit cum au avut mai bine si foarte profesional sa ajute la gasirea altei vene pt a i se pune o branura. Copilul fiind fricos a plans, tipat, iar respectiva doctorita a fost deranjata la ora 9pm ca e trezita din somn si o atitudine de gretoasa. Provabil nu a primit "cadoul" sa o indulceasca. Lucrurile nu vor ramane asa iar pt copilul meu voi face orice.
Elena Mihai
Elena Mihai2 ani în urmă
Doamna asistenta sectir ORL foarte aroganta .. cu un ton destul de ridicat .. intru un cuvant lipsita de respect.. aceam programare la 08h si a iesi danasa la 8:30 h sa ceara documentele... dar bine inteles ca doamna DR nu a ajuns la cabinet ...
Dar totusi triajul da programari dis de dimineata.
Cosmin Pavel
Cosmin Pavel2 ani în urmă
După experienta sau mai bine zis trauma traita in decursul zile de azi 12.01.2022, am ajuns la concluzia ca viata omenească la Spitalul Judetean de Urgență Vâlcea, costă doar 10 ron pe care dacă nu îi ai in acel moment, nu intri in curtea spitalului cu pacientul in agonie să il predai către sectia de UPU. Rusine conducerii!!!!
Mihai Musat
Mihai Musat2 ani în urmă
O stea acordata spune totul, nu are rost sa înșirui aici lipsa de respect și profesionalism.
Lăsați butonatul telefoanelor cu încărcătorul în priza și puneți mana pe carte.
Cristina Bacu
Cristina Bacu2 ani în urmă
Acum 2 zile am fost la ORL, cu fiul meu care a avut nasul spart la un meci de fotbal. Dna doctor Delia Alexandru ne-a dat un diagnostic clar, la obiect, ne-a spus ce e de facut mai departe, raspunzand si la toate intrebarile noastre. Un medic adevarat
Nicoleta Enea
Nicoleta Enea2 ani în urmă
Asistenta se poarta urat cu pacienti, doctorul vorbeste la telefon aproape tot timpul consultatiei, cand sa te consulte striga la tine nervos de parca esti ultimul om.O experienta oribila nu recomand.
Andreea Parvu
Andreea Parvu2 ani în urmă
Am ajuns cu fetita de 2 ani la traume dupa ce a cazut. O durea piciorul, nu putea calca in el. Doctorul Slabu nu a consultat-o s-au uitat asistentele la ea i-au miscat gleza si genunchiul, nu o durea la miscare. I- au facut radiigrafie de sold !!! Doctorul Ciobanu a consultat-o si el am pus- o in picioare, a vazut ca nu putea calca! M- au trimis acasa, ca nu are nimic fata, sa ii dau nurofen 3 zile.
Norocul meu ca sunt din Bucuresti si a doua zi m-am oprit direct la spital. Cum i-am povestit ce are fata, doctora i-a apasat pe glezna si a inceput sa tipe. Diagnostic fractura dubla la glezna !!!
Ma intreb daca eram din Valcea si ma duceam linistita acasa ca fata nu are nimic, nu ajungeam sa ii dau in judecata pentru malpraxis ???
Mai aveti de studiat domnilor "doctori"
Bianca Cimpoeru
Bianca Cimpoeru2 ani în urmă
Cel mai prost spital și cele mai proaste servicii!!!!!!!!! Personalul este jalnic. Au omorât o cu zile pe bunica mea, care deși intrase in semi coma, nu au putut nici măcar sa o monitorizeze. Pe lângă asta, nu i s a administrat antibioticul potrivit, deoarece nu-l avea spitalul și i au pus ceva, doar ca sa fie. Cel mai oribil doctor, pe care nu ați vrea sa l vedeți vreodată in viața voastră, ,,doctorul" Onescu nu l interesează de nimeni și de nimic. Nu merita nici o stea!!!! Sa va fie Rușine sa treceti și voi prin chinurile pe care le provocați pacienților !!!
Bebe Bebe
Bebe Bebe2 ani în urmă
E TRAGIC TOTUȘI AM ÎNTÎLNIT ȘI PERSONAL BUNI DAR FOARTE PUȚIN. DOMNUL DR.PROTEASA UN OM EXCEPȚIONAL, A LUAT IERI PE DATA DE27 FEBRUARIE ȘI SA DUS CU EA LA URGENȚĂ ȘI A INTERNATO PE LOC.
Locații recomandate