/Valcea/Spital

Spital în Valcea

Un spital este o instituție în care se oferă îngrijiri sau în care un personal mai calificat se poate ocupa de persoanele bolnave sau de victimele unor traumatisme prea complexe pentru a fi tratate acasă sau la cabinetul unui medic.

Cei care lucrează la un spital sunt profesioniști dedicați care vin în ajutorul persoanelor a căror sănătate este în pericol. Oferă cele mai bune îngrijiri sau servicii pentru ca toți bolnavii să se simtă mai bine sau ca persoanele în pericol să aibă o mai bună situație.

Munca depusă aici este mereu o muncă în echipă și de relații umane, uneori depunând împreună eforturi uriașe pentru a se salva vieți. Aparatele sunt cele mai performante, condițiile cele mai bune și personalul este extrem de amabil.

Vâlcea este un județ situat în partea de sud a României. Se învecinează cu județele Sibiu și Alba la nord, cu județul Argeș la est, cu județul Olt la sud și la sud-est, cu județul Dolj la sud-vest, cu județul Gorj la vest și cu Hunedoara la nord-vest. Reședința este la Râmnicu-Vâlcea. Este împărțit în 2 municipii, 9 orașe și 78 de comune.

Datorită așezării geografice privilegiate, județul Vâlcea beneficiază de toate formele majore de relief: munți, dealuri, podișuri și lunci cu aspect de câmpie. Râul Olt străbate județul pe o distanță de 135 de kilometri, primește apele a numeroși afluenți printre care Lotrul.