/Timis/Spital

Centrul Medical Sfânta Maria

Strada Romulus 62, Timișoara 300203, România

Centrul Medical Sfânta Maria
Spital
3.6
55 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
P6R8+QJ Timișoara, România
+40 256 201 011
spitalsfantamaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bena Daniela60 zile în urmă
Personalul de la receptie vorbeste foarte urat,se rastesc aproape tot timpul la pacienti.Daca ceri cateva informatii incep sa ridice tonul,sa-ti vorbeasca pe un ton superior si din pacate nu au aceasta calitate.Nu raspund la telefon.
Adelina295 zile în urmă
Singurul loc în care mi s-au pus un diagnostic corect (ocluzie intestinala). Mulțumesc doamnei doctor Turle, datorita dumneaei trăiesc. A trecut mai bine de jumătate de an de la operatie și mă simt perfect.
Andreea Stoia
Andreea Stoia2 ani în urmă
Una din cele mai proaste experiențe avute cu medicii. De la doamna de la recepție și până la doamna doctor, atitudinea și comportamentul cu pacienții lasă de dorit. Dacă dânsele sunt atât de scârbite și plictisite de a lucra cu oamenii, atunci ar trebui se reprofileze și să îi lase pe cei pasionați să-și facă treaba. Prima și ultima dată când am fost în acest loc. Dezamăgitor..
Claudiu Magda
Claudiu Magda2 ani în urmă
Am optat pentru serviciile clinicii Sfânta Maria in vederea efectuării unei intervenții de chirurgie bariatrică. Deși operația a fost destul de serioasă și puțin atipica având in vedere masa corporală avuta , a fost un succes. In a treia zi de la intervenție mă simt f bine și nu am avut dureri in timpul recuperării petrecut in clinica. Mulțumesc tuturor medicilor din clinica pt acuratețea și profesionalismul dovedit in perioada analizelor preoperatorii și in special medicului chirurg Caius Lazar care a efectuat intervenția. Vreau sa mentionez și comportamentul exemplar al asistentelor și întregului personal care deservește clinica. Totul a fost la înălțime , de la igiena și curățenia exemplara , la administrarea medicamentoasă. Legătura cu familia a putut fi ținuta in permanenta și mi-a fost explicata in amănunt fiecare procedura medicală aplicată. Răspunsurile la întrebările mele au fost precise și mai mult decât satisfăcătoare. Costul intervenției a fost unul decent și sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. Recomand cu caldura aceasta clinica
Victor Bosoanca
Victor Bosoanca2 ani în urmă
Servicii medicale excelente!
Personal calificat, competent, amabil.
Organizare foarte buna, profesională.
Am fost foarte plăcut impresionat.
Recomandat cu căldură acest centru medical.
Ionel Ciorogariu
Ionel Ciorogariu2 ani în urmă
După ce am citit mai multe recenzii am fost cu strângere de inima,la aceasta clinica cu sotia, fără sa am probleme de sănătate, mai ales cu cordul! Într-adevăr se pare ca recenziile negative au fost făcute după întâmplări reale, una din cele doua doamne, era ca ciainicul din POVESTEA"ALICE ÎN TARA MINUNILOR"!!! Am renunțat sa mai cer informatii de frica sa nu explodeze cucoana, ca mașina afaceristului Crișan din orașul vecin, Arad! Clinicile particulare nu au psiholog!? Din fericire doctorii, sunt de înaltă clasa și profesionalism, știu sa lucreze cu oamenii bolnavi și mai ales în favoarea lor, ii considera clienți nu dușmani!!! Un sfat, dacă în curte ai un câine rău, care chiar dacă nu musca, latră a proasta nu o sa ai musafiri prea des, poate nici poștașul nu mai vine cu corespondenta, o sa se facă consultați online!!!
Tania 55
Tania 552 ani în urmă
Am optat pentru serviciile Centrului Medical Sf. Maria pentru Coloscopie si Gastroscopie.
Am fost multumita de investigatiile si rezultatele dr. Iulia Ratiu .... in rest haos.
Pe hol se circula fara masca (inclusiv medici).
Dezinfectant doar la receptie.
Pacienti peste pacienti.
M-au dus imbracata, cu pulovarul meu pe masa de investigatii, fara un halat de unica folosinta ... nu au un spatiu unde sa se imbrace si sa se dezbrace pacientii.
Am lasat haina si poseta in cabinetul medical, de unde mi s-a furat portofelul. Camere de luat vederi doar la intrarea in centrul medical.
Nu se dau chitante pentru toate serviciile medicale.
Este un centru medical privat unde este normal sa avem asteptari si pretentii, conform tarifelor.
Alexandra Cornea
Alexandra Cornea2 ani în urmă
Groaznic, doamnele de la recepție lucrează cu atâta neplăcere încât atunci când le vezi îți trece și boala și îți vine să pleci acasă... Ca o persoana care a lucrat in sistem, nu înțeleg cum pot femeile de acolo să vorbească urat și răstit cu pacientele, eu daca făceam așa mă dădea șefa afara, pe ele nu le vede nimeni? Chiar daca clinica "arata bine" și medicii sunt Competenți, personalul de la recepție lasă de dorit.
Marinela Onaca
Marinela Onaca2 ani în urmă
Recomand tuturor pe domnul dr Voora Pratek,un adevărat profesionist,ar trebui sa fie un bun exemplu pt toți medicii din România! Respect domnule doctor pt tot ce faceți pt toți pacienții dumneavoastră!
Bozac Stefani
Bozac Stefani2 ani în urmă
Personal de toată jena..... Am așteptat aproape o ora și am fost nevoita sa renunț la biletul de trimitere pentru ca întârziam la lucru dacă ști ca nu ești în stare sa te ții de programări nu le mai face ia ți 2 programări pe zii anunță omul ca durează sa stie sa își ia liber.... Nu voi mai reveni și vad ca mai sunt cazuri ca al meu. Păcat de domnul profesor ca este un om extraordinar ca meserie și mi a fost dat sa îl cunosc. Funcționalitatea clinicii lasă de dorit.
Locații recomandate