/Timis/Spital

Policlinica DR. GRIGORAS

Calea Șagului 20, Timișoara 300425, România

Policlinica DR. GRIGORAS
Spital
4
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6M5+48 Timișoara, România
+40 256 455 770
reginamaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Savescu
Andrei Savescu4 ani în urmă
Nu se respecta programările, de nenumărate ori am fost sunat sa vin cu 30min mai devreme față de programarea inițială, ca mai apoi sa ma primească cu 30min DUPĂ programarea inițială. Timp în plus de păzit ușile, 1ora.
Aparatură învechită, clinica supraviețuiește datorită renumelui doctorului Grigoraș și cam atât. Satisfacția pacienților este pe ultimul loc, ca în orice alt spital din România.
Sory Gabriela
Sory Gabriela4 ani în urmă
Lipsa de respect sau indiferenta .Sun pt o programare la dr familie,e in concediu primesc raspuns si va sunam noi cand aflăm cine o înlocuiește si daca lucrează în 16 august.Deja au trecut 4 ore,nici un răspuns.Felicitari
Marius savin
Marius savin4 ani în urmă
Un om adevarat. Daca nu era el. Nu aveam copil ! De aceea l am si botezat Dorin. Nu exista cuvinte.
Dan ursan
Dan ursan5 ani în urmă
Nu merita nici macar o stea La aceasta asa zisa clinica dupa ce te-ai prenotat cu 4 zile inainte pt o ecografie si ai nevoie de rezultat luni dimineata iei te suna cu aroganta vineri seara la ora 19,45 sa ati spuna ca doamna doctor nu mai vine sambata la clinica si sa ma prenotez in alta zi daca vreau. Pai doamna doctor nu miroase un pic a bataie de joc si lipsa de profesionalism din partea dumneavoastra??? Oricum o experienta de neuitat made in Romania. Si nu as recomanda aceasta clinica nimanui Va multumesc
Claudiu-robert filimon
Claudiu-robert filimon5 ani în urmă
Destul de aglomerat si nu prea se respecta programări la. Este un lucru destul de deranjant, mai ales daca mergi cu copilul si nu vrei sa stea prea mult la un loc cu alți copii bolnavi.
Adriana Alexandra
Adriana Alexandra5 ani în urmă
Clinica in care poti avea incredere, cu medici competenti
Moonie T.
Moonie T.7 ani în urmă
Nici măcar o stea. Sun 3 zile în șir pentru o programare la diferite ore (câte 4 apeluri pe zi) și nu se sinchisesc să răspundă, ba chiar mai dau și ocupat din când în când. Culmea nesimțirii, ultima dată au ridicat receptorul (s-a auzit clar) și au închis în mod intenționat. Ce drăcie mai e și asta? Nu aș insista dacă nu aș fi obligată să apelez la ei.
Negriu Casiana
Negriu Casiana2 ani în urmă
Clinica de încredere cu medici competenti și personal responsabil.
Locații recomandate