/Teleorman/Spital

Spitalul Broaștele

Strada Mihăiță Filipescu 18, Alexandria, România

Spitalul Broaștele
Spital
2.4
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
X8CP+77 Alexandria, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Calin gules
Calin gules2 ani în urmă
La data de 19 Decembrie 2021 sotia mea Gules Sorina a fost internata in acest spital.Starea ei era deosebit de grava,suferind de cancer in stadiu avansat.Nu se mai putea hrani singura si nu se putea misca decit cu greutate.Asistentele medicale care au fost de servici pe 19 si 20 Decembrie au dat dovada de lipsa de omenie fata de sotia mea,care nu a primit nici hrana nici apa de baut in cele 2 zile.Cind am venit sa o duc acasa a intins mina cu disperare la sticla de apa care o aveam in mina,si a spus ca nu a primit apa deoarece asistentele sunt operate si nu pot sa-i ridice putin capul sa poata bea apa.
Sotia mea a decedat in zilele urmatoare,dar lipsa de omenie care am intilnit-o nu are comparatie.Si unui animal aflat intr-o astfel de situatie i se da o cana cu apa.
Ca profesoara de matematica,sotia mea a format generatii de tineri care au ajuns astazi inclusiv medici sau asistente medicale.Umilinta si durerea ei in ultimele zile de viata o pot cu greu descrie in cuvinte.
Horia Letu
Horia Letu2 ani în urmă
Tot vechi,decât văruit la exterior,in interior nu știu pentru că nu se poate intra datorită pandemiei.
Nume 1000
Nume 10002 ani în urmă
Te internezi o data desii stii cum sunt conditiile si medicii si nu mai vrei sa o faci niciodata
Tache Simona
Tache Simona2 ani în urmă
Este inadmisibil ca în anul 2021, sa ai o ruda internata acolo , sa ceri sa vb cu asistenta pentru a-i transmite ca voi aduce adeverinta înlocuitoare de card și asistentele de acolo sa uri vorbească ca ultimului om. Nu am cerut detalii despre starea de sănătate sau altele. Doar sa transmit ca i se va aduce adeverinta înlocuitoare de card...
Carmen Popa
Carmen Popa2 ani în urmă
Daniel Caraman
Daniel Caraman3 ani în urmă
Alex. Mihalache
Alex. Mihalache2 ani în urmă
Sunt mai multe cabinete într-o curte, decât un spital. Nicăieri nu există vreun semn că acolo ar exista vreun centru medical. Medicii au fost foarte drăguți și săritori, deși sunt suprasolicitați.
Locații recomandate