/Teleorman/Spital

Spital în Teleorman

Un spital este o instituție în care se oferă îngrijiri sau în care un personal mai calificat se poate ocupa de persoanele bolnave sau de victimele unor traumatisme prea complexe pentru a fi tratate acasă sau la cabinetul unui medic.

Cei care lucrează la un spital sunt profesioniști dedicați care vin în ajutorul persoanelor a căror sănătate este în pericol. Oferă cele mai bune îngrijiri sau servicii pentru ca toți bolnavii să se simtă mai bine sau ca persoanele în pericol să aibă o mai bună situație.

Munca depusă aici este mereu o muncă în echipă și de relații umane, uneori depunând împreună eforturi uriașe pentru a se salva vieți. Aparatele sunt cele mai performante, condițiile cele mai bune și personalul este extrem de amabil.

Teleorman este un județ din România, situat în Muntenia. Reședința sa de județ este Alexandria. Teleorman este un județ situat în sudul țării, în mijlocul Câmpiei Române, se numără printre județele mijlocii ca întindere.

Județul numără trei municipalități, două orașe și 93 de comune.

Se învecinează cu județele Olt, Dâmbovița, Argeș și Giurgiu. Județul Teleorman este situat la granița cu Bulgaria, la nord de Dunăre. La sud se mărginește cu fluviul Dunărea – limita naturală dintre România și Bulgaria.

Județul Teleorman cuprinde o parte din Câmpia Română dar și lunca Dunării. Clima din județ este una temperat continentală, este specifică etajului climatic moderat de câmpie sudică.