/Sibiu/Spital

Spital municipal medias

Strada Cloşca, Mediaș, România

Spital municipal medias
Spital
3.2
236 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5974+HJ Mediaș, România
+40 372 699 111
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anuța Langa59 zile în urmă
Am venit în data de 22 februarie să mi fac programare la ecograf , a ieșit o doamnă și mi a spus ca se fac joi la 12 , am venit joi la 12 și a ieșit altă doamnă care a zis păi să făcut azi dimineață la 8 , trebuie să veniți joia viitoare la 8 am mers astăzi joi 29 februarie la 7, 40 am fost acolo și mi s-a spus ca doar în 14 martie să merg pt programare , de 3 ori am fost pt o programare , nu știu dacă este corect sa și bată joc de oameni , sa i pună pe drumuri
Dora murgu
Dora murgu3 ani în urmă
Buna dimineata ,as Dorii SA aduc la cunostinta populatiei,experienta umilitoare si neumana prin care familia mea de curind a trebuit SA treaca si SA accepte fara Nici o explicatie!!!
De curind tatal meu a murit in spital. Nu am avut voie SA deranjam cadrul medical Nici macar cu un telephone,pentru a afla conditia medicala a pacientului. Dragi cadre medicale ,EU personal as dori SA treceti si dumneavoastra prin aceste momente extrem de dificile,si SA indurati durerea care nea fost adusa!!! Este inuman CA si in secolul 20 SA ajungem SA vedem cosmarul acesta. Tin SA mentionez CA accesul intre pacient si familie nea fost restrictionat ,fara explicatii!!! Identificind cadavrul CA si pe un ultim animal,cu 2 secunde accordate si fara voia unei ultime poze!!! Pot SA va spun cu mina pe inima,poate CA nu am reusit emotional SA verific pacientul 100%.nu am avut timp si voie!!!Va Rog din suflet macar pe viitor aceasta experienta SA fie revazuta.
Este inuman SA iti arate pacientulii in sac de plastic,tinut in garaj ,fara a avea voie SA fie imbracat crestineste!!!

Va multumim oricum pentru effortul psyhic accordat!!!
Alin Adrian
Alin Adrian4 ani în urmă
Un spital minune. Merg cu bilet de trimitere de la medicul de familie, obtiunea URGENT bifata. Sunt intrebat de 3 ori de infirmiera daca am programare doamna nu am , am bilet de urgenta am dureri de 3 zile... De la 10:58 pana la 12:50 astept la rand , stau degeaba nu e medicu dupa ma trezesc pe la 12:30 ca vine medicul incepe sa ia oameni ii rezolva rapid ( tinem cont ca am bilet de urgenta ) sunt lasat la urma apoi intra o doamna in fata pentru ca are "PLASUTA" ..... Ajung intr-un final apoi primesc raspunsul : nu te pot lua ca eu am lucrat pana la 11:30 baaaa esti nebun???? Am poze cum stam la coada toti si ora pe ele si tu imi zici ca lucri numa pana la 11:30 ??? ce fel de medici aveti???? Deci daca cumva sun la ambulanta ca mor mi se zice : pai nu lucrez sau e prea departe sa mergem..... BATJOCURA TOTALA.
Dan Fulea
Dan Fulea2 ani în urmă
Conducerea spitalului este okay si incearca sa te ajute si sa aduca medici cat de cat okay .... dar nu reusesc singuri ! Daca nu se implica TOTAL PRIMARIA MEDIAS si PRIMARUL MUNICIPIULUI MEDIAS , D-nul ROMAN nu se poate ! Nu au de unde sa aduca medici de specialitate competenti ... doar ... rebuturi. Asta este... Pana la urma ... cine plm vine in satucul Medias ??? Ce medic bun vine aici ??? Medici ...fake! Deci ...
Adrian Mohan
Adrian Mohan2 ani în urmă
Cadrele medicale vorbesc atât de urât cu familia pacientului încât nu îți vine să crezi că acea persoană este un cadru medical !!! RUȘINE!!!😡😡😡
Nicoleta Bulai
Nicoleta Bulai2 ani în urmă
Am născut recent în acest spital și nu am decât cuvinte de lauda pt tot personalul. Mi-au făcut șederea mult mai ușoară. Nota 10!
Ramona Brenner
Ramona Brenner2 ani în urmă
Si cu tatal meu au facut la fel l-au trimis acasa de la urgenta spunand ca este Santos si el nici nu putea sta pe picioare fara sa i-i faca anumite investigati sau corona test .Se pare ca in Romania Viata Unui om nu mal are pret eu nu pot sa i-mi esplic cum und "Medig",sau Asistent poate merge acasa cu constiinta incarcata ca din cauza neglijentei si dezinteresuliu au anumite viezi pe constiinta Aceste persoane sunt niste criminali .Eu am scris un E-mail domnului director dar din pacate nu raspunde nimenea asa este in Romania numai dezinteres.
Elysium
Elysium2 ani în urmă
Unele persoane din cadrul personalului medical lasă foarte mult de dorit! Vorbesc cu tine cu un aer de superioritate și se simt indignați când îi "deranjezi".
Dianne Orland
Dianne Orland2 ani în urmă
Nu pot vorbi despre celelalte sectii ale spitalului dar experienta pe care am avut-o cu sectia de Urgenta a fost CEA Mai dureroasa din viata mea.Din cauza incapacitatii doamnei doctor de Garda si a unei asistente care au fost vizibil deranjate de prezenta Inui om bolnav la ora tarzie in noapte.Datorita doamna doctor acest om perfect Santos pe care l-ati descris in ciuda insistentelor noastre a familiei a fost gasit Mort la cateva ore dupa externare.Cu CE drept ATI rapit in om minunat simplu de langa sotie copii si nepoti??54 de ani avea acest om.Va doresc sa nu simtiti durerea pe care o simt EU si pentru binele viitorilor pacienti sa VA schimbati meseria.Doctor nu devii pentru in salariu mare devii pentru a ajuta si salva vietiilor oameniilor.Pacat CA nu exista o modalitate pentru a fii pedepsiti in Romania acestui oameni care se numesc doctori.
Locații recomandate