/Sibiu/Spital

Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu - Boli Infectioase

Strada Transilvaniei 2, Sibiu, România

Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu - Boli Infectioase
Spital
3.8
15 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q4RQ+8Q Sibiu, România
+40 269 212 372
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nico1 an în urmă
Buna ziua! Tot ceea ce pot sa spun este amabilitate, profesionalism, respect și mare grija fata de fetita mea aflat cu rotavirus ! Ii multumesc frumos domnului doctor Patru Raresi și întregului colectiv care a avut grija de fetița mea
Denis Valentin
Denis Valentin2 ani în urmă
Nota 10 pentru personalul din acest spital.va multumim!
Ana Duta
Ana Duta2 ani în urmă
PROFESIONALISM și IMPLICARE.atât a cadrelor medicale cât și a personalului medical!FELICITĂRI!Vă mulțumim!
Valentina Szakacs
Valentina Szakacs2 ani în urmă
Am trait o experienta de cateva zile, aceea de a fi internata careva zile impreuna cu fiul meu de 4 ani. Pot spune ca am intalnit personal medical extraordinar. Ne-au sarit in ajutor si au facut tot ce a fost posibil pentru ca fiul meu sa fie in siguranta si bine ingrijit. Am primit toate informatiile necesare cu privire la procedurile pe care le-au facut.
Multumesc domnului doctor Patru Rares si intregului personal pentru tot sprijinul acordat. Nota 10.
Sorin avram
Sorin avram2 ani în urmă
Am trecut printr-o experiență de 13 zile de nota 10 in acest spital!Tot personalul grijuliu atent,respectuos,amabil,zâmbitor!Monitorizare permanentă, atentă!Succese mari!Sănătate cadrelor medicale și pacienților! Sorin Avram!(internat cu pneumonie virală)
Delia P
Delia P4 ani în urmă
Sa ceri lapte pt un sugar și sa nu ți se dea, sa ceri 1 prosop și sa ți se zică ca nu au deșii raftul era plin, sa ți se ceara sa aduci fructe și biscuiți pt copil și sa ți se dea cei mai rai biscuiți și atât, un sugar nu trăiește cu biscuiți și fără lapte!
Otilia-Mihaela Pana
Otilia-Mihaela Pana4 ani în urmă
Sa astepti 4 ore o cana de ceai pt un copilas. asta inseamna spitale din Romania.. foarte trist dar adevarat
Natalia Badila
Natalia Badila6 ani în urmă
Tot ceea ce pot sa spun este amabilitate, profesionalism, respect și mare grija fata de copilul aflat în suferință ! Ii multumesc frumos doamnei doctor CRISTU Ofelia și întregului colectiv care a avut grija de copilul meu!
Popa Alexandra
Popa Alexandra2 ani în urmă
Lipsa de prifesionalism ,tratamentul nu este administrat corect ,în fie care zi se da tratamentul diferit în funcție de ce asistenta se nimereste ,fiind vorba de izolare covid ,pentru cei care sunt pe covid și alte probleme , curățenie nu se face peridic . Seara daca le chiemi mai tarziu in noapte nu raspund la telefon ,probabil dorm sau nu stiu, inchid telefonul .dezamagit total ....
Locații recomandate