/Sibiu/Spital

Policlinica Adulti

Strada Hermann Oberth, Sibiu 557260, România

Policlinica Adulti
Spital
3.7
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5V5+XV Sibiu, România
+40 269 504 120
tribuna.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen Cristea
Carmen Cristea2 ani în urmă
Cozi mari la programări,.
Ileana Gavrila
Ileana Gavrila2 ani în urmă
Daca suni și vrei doar sa ști programul unuia dintre doctori nu ți-l comunica. Doar dacă îți faci programare.dezamagitor pt k la doctorii de familie dacă dorești acea informație ți-o comunica imediat. La câți bani ne ia statul român pt sănătate nu beneficiem decât pe jumătate.in rest nu am ce comenta.
Florita Alexandra
Florita Alexandra4 ani în urmă
Spre deosebire de alte localități este de nota 10 dar totuși pot fi aduse inbunatatiri. Medici competenti in special pe ginecologie recomand Dr Lordomanean Diana, este exceptionala.
IACOB VIOREL
IACOB VIOREL5 ani în urmă
Locație destul de aglomerata, o mână de oameni profesioniști care se chinuie să mențină sistemul de sănătate pe linia de plutire. Într-adevăr nu e ca afară ,dar la câte fonduri se alocă de ,, sus ,, e bine așa rău cum este.
Ion Moisin
Ion Moisin5 ani în urmă
Pentru România si pentru cati bani contribuim noi la sanatate e foarte bine. Medicii, asistentele umani. Simt cu tine. Oameni deosebiți dedicați meseriei lor. Toata stima.
Gheorghe-Dorel Lupu-Toma
Gheorghe-Dorel Lupu-Toma5 ani în urmă
Mori cu zile....aștepți ore întregi până să intrii la o consultație chiar dacă ai programare și asta dacă ajunge medicul la program pentru că sunt unele specialități unde medicul nu vine găsind diferite motive și trimite pe altcineva să-i țină locul.....
Cristy SB
Cristy SB5 ani în urmă
O policlinica pentru omul de rand, fara cheltuieli uriase, chiar gratis daca ai asigurare de la stat. Niste doctori, asistenti si ceilalti, foarte buni. Adevarati profesionisti
Cristina Galea
Cristina Galea2 ani în urmă
Se aplica masuri de prevemire a infectarii cu coronavirus inca de la intrare ,prin triaj epidimiologic,esti indrumat strict unde esti programat iar in spatiile de asteptare este spalat si dezinfectat la cateva ore,spatiul este aerisit si exista si marcaje pentru scaunele ce pot fi ocupate astfel incat sa se respecte distantarea sociala.Singurul lucru care mi-a displacut extrem de mult a fost felul cum am fost primita de medic,care a fost foarte plictisit si arogant,aproape ca m-a expediat din start,asta in conditiile in care eu am fost sa solicit niste documente si reteta pt.o persoana cu AVC,imobilizata la pat,netransportabila si care era in evidenta dansului de cativa ani! Nu-i contest calitatile de medic pt. ca nu i le cunosc,dar pt. atitudine ,nu m-as lasa pe mana dinsului ,nu-mi inspira incredere!Pacat,ca poate este un medic bun,dar comunicarea cu pacientii lasa de dorit!
Locații recomandate