/Satu mare/Spital

PROCTO & VEIN CLINIC BAIA MARE

Bulevardul Independenței 10/2, Baia Mare 430123, România

PROCTO & VEIN CLINIC BAIA MARE
Spital
4.7
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH55+FF Baia Mare, România
+40 755 892 574
procto-and-vein-clinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps PROCTO & VEIN CLINIC BAIA MARE
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: Închis
Vineri: 17–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Annamaria Szikszai
Annamaria Szikszai1 an în urmă
Doctorul este un bun profesionist, medic valoros, argumenteaza, sustine si explica clar diagnosticul si tratamentele, acorda multa atentie si respect pacientilor. Stabileste diagnosticul cu foarte multa competenta, prescrie cu responsabilitate tratamentele si urmareste cu atentie rezultatele. Siguranta lui profesionala da mare incredere pacientului , Eu am simtit ca el este medicul in care pot sa am incredere de la prima consultatie am ajuns sa fiu unul dintre pacienti fericti si operati de domnul doctor. Multumesc!
Cristina Fuior
Cristina Fuior1 an în urmă
Felicitări și mii de mulțumiri ptr.reusita operație cu laser varice mari care a făcut o fratele meu.Recomand cu încredere pe Domnul Doctor Tunas Bogdan.Dumnezeu sa va de-a sănătate!Sunteți un om extraordinar!
Elisabeta Ancuta
Elisabeta Ancuta1 an în urmă
Am fost foarte mulțumită de serviciile d-lui doctor ȚUNAȘ BOGDAN. Am avut probleme de ULCER VARICOS timp de 35 de ani. După intervenția dânsului s-a închis rana (ulcerul) si nu mai am probleme. Recomand tuturor să apeleze cu încredere la serviciile medicale ale clinicii.
Aurelia Belteghi
Aurelia Belteghi1 an în urmă
Mulțumesc Domn Doctor este un adevărat profeso cu mâini de aur la fiecare ședință foarte grijuliu am fost sunat de către domn doctor chiar și după ce am plecat acasă pt a vedea cum mă simt recomand cu mult drag din păcate în ziua de azi puține persoane cum este dansul mulțumesc din suflet domn doctor.
Flaviu Bobb
Flaviu Bobb1 an în urmă
Domnul doctor Bogdan Tunas trateaza foarte bine oamenii, este atent, competent si cu grija fata de pacientii sai.
Marius G. Pop
Marius G. Pop2 ani în urmă
Domnul dr. Tunas Bogdan este un medic deosebit din toate punctele de vedere. Este un medic foarte deschis , comunica foarte mult cu pacientul , explicandu-i toate procedurile la care va fi supus , da dovada de un profesionalism si o corectitudine unde rar gasesti. Este o persoana foarte punctuala si chiar daca intervine ceva in programul dumnealui , face in asa fel incat sa isi consulte pacientii. Recomand cu incredere dr. Tunas Bogdan. Recomand cu incredere PROCTO & VEIN CLINIC
Ralu Ilut
Ralu Ilut2 ani în urmă
NU recomand epilarea definitiva la acest cabinet. Am achiziționat un pachet, mi s-a promis ca parul dispare după 4 ședințe, și ca dacă rezultatele nu sunt mulțumitoare epilarea se va face pana sunt mulțumită. Evident ca domnul doctor uita ce promite, nici măcar după ce i-am prezentat situația acesta nu a recunoscut și m-a acuzat ca am așteptat pana am terminat ședințele oferite ( 4 plătite + 4 gratis, faptul ca mi-a promis ca facem ședințe pana sunt mulțumită nefiind valabil) sa ofer feedback. Lucru care mi se pare total normal, feed-back-ul se oferă în momentul în care serviciile sunt finalizate.
După cele 8 ședințe, rezultatele sunt nemulțumitoare, parul încă exista, și sunt nevoita sa plătesc din nou la o alta clinica, pentru serviciile pe care cei de la cabinet nu au fost în stare sa mi le ofere.
Cei mai prost cheltuiți 1000 lei :)
Adela Gheorghioi
Adela Gheorghioi2 ani în urmă
Recomand cu drag serviciile domnului dr. Tunas și doresc să-i mulțumesc pe aceasta cale pentru profesionalismul, dăruirea și răbdarea de care da dovadă. Acum doua săptămâni am fost operata cu laser la varice și rezultatele sunt uimitoare, piciorul arata foarte bine!
Locații recomandate