/Satu mare/Spital

Spitalul Județean de Urgență

Strada Ravensburg 2, Satu Mare, România

Spitalul Județean de Urgență
Spital
2.5
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVM7+45 Satu Mare, România
+40 261 748 499
sjusm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Aveksms Promoter
Aveksms Promoter2 ani în urmă
De evitat! Personal medical lipsit de empatie, comportament arogant si umilitor, lipsa totala de profesionalism, toata lumea fara chef si atentie indreptata catre pacient. Personalul medical implicat mai mult in tik tok decat in ingrijirea pacientilor. Vorbesc la per tu si tipa la pacienti. Te trateaza in scarba!
Arno Blei
Arno Blei2 ani în urmă
Felicitari pentru modul civilizat in Care am fost informat candmi-am Internat sotia
Roxana sfarcioc
Roxana sfarcioc2 ani în urmă
Pot spune ca sunt mulțumită de cadrele medicale de la secția de Pediatrie, însă fumatul in baie este inadmisibil! Deci nu puteam respira de fum și eu și copilașul
Sbarcea Alexandru
Sbarcea Alexandru4 ani în urmă
Experiența nasoala. Începând de la șoferii ambulanței. Am dus o persoana bolnava vineri seara. Parcarea era goală și singurul loc liber era cel rezervat pentru ambulanța,am fost obligat să parchez acolo sa nu blochez traficul din spate. Am coborât sa ajutam persoana bolnava până la ușă,dar cum am coborât un ambulantier frustrat direct a strigat că cheamă poliția sa ridice mașina,că acolo e semn( am văzut și eu semnul,dar înloc sa întrebe ce problema e sau sa ajute bolnavul pe el îl preocupă unde am parcat eu) oricum urma să mut mașina. Nu aveam intenția să o las acolo. Pe langa asta mai pune bolnavul sa stea acolo 8-12 ore pe scaun și pentru o simpla problema sau niste analize aștepți o săptămână. De la medici până la șoferii de ambulanță cam toti par nervoși și incompetenți.
Digula
Digula4 ani în urmă
Spitalul județean de urgență, este motivul pentru care trebuie să ne mutăm de URGENȚĂ din județul Satu Mare.
Secția de neurologie este un fel de auschwitz. Ai pretenția de la ei să fie oameni. Să vă fie rușine pentru cum tratați bolnavii neajutorați. Dacă v-ați săturat să îi îngrijiți vă puteți da demisia. Unii care se cred doctori, dar nu sunt, fără să generalizez, să nu mai aștepte plicuri și să-și facă treaba. Să vă vadă Dumnezeu ce faceți, aveți salarii de 26.000 cu gărzi cu tot și tot mai așteptați de la noi, populimea. Atât vă zic, să vă vadă Dumnezeu.
Gyula Kalmár
Gyula Kalmár5 ani în urmă
Cum relatau multi, s-au schimbat in bine destul de multe lucruri. Mai este loc pentru inbunatatiri dar noi am avut o experienta foarte buna la sectia de nou nascuti unde a nascut sotia. Pe langa faptul ca infrastructura este una modernizata, asistente si personal a fost predominant dragut si gata de ajutor si nu s-au uitat dupa "atentia bagata in buzunar". Sotia a asistat cum anesteziologul a refuzat vehement "atentia" de la pacienta dinaintea ei, explicandu-i ca asemenea mentalitate nu ajuta la schimbarea sistemului, iar doamna doctor Dance Laura ne-a oferit ajutor si suport exemplar atat pe perioada sarcinii cat si la nastere si in perioada imediat urmatoare. Multumim intregului colectiv !
CR
CR2 ani în urmă
Daca as putea da zero stele le-as da zero sau mai putin. Ingrozitor cum se comporta in spital, la sectie de pediatrie cu insotitorii copiilor bolnavi!! Deci vorbesc cu tine de sus, de parca tu ai sta pe capul lor pe gratis. De cate ori intra un cadru medical in salon trebuie sa te gandesti ca oare cum se vor comporta cu tine, cum vor vorbi iar cu tine ? Intra medicul in salon la vizita, nu se prezinta, nu stii cine iti consulta copilul, nu iti explica nimic, nici cauza bolii copilului, nici analizele care i se vor face, nici medicamentatia care i se va da, absolut nimic. Poate e mult pt. ei sa fie draguti cu pacientii, sau macar sa dea respectul care si ei il primesc de la noi. Nimeni nu merge la spital de dragul de a sta intr-un spital cu paturi ruginite, saltele de 30 de ani si asistente scarbite de munca, ajungem la spital ca sa fim pe maini bune, sa fim tratati pe banii nostri, avand in vedere ca platim asigurare de sanatate ani la rand, fara sa beneficiem de nimic gratuit in schimb, cum ar fi si normal. Iti intra asistentele in salon si iti fure din lucruri, fara sa te anunte. In toaleta miroase a fum de tigara, asistentele si unele doctorite iti vorbesc si se comporta cu ura fata de apartinatori ca si cum ar lucra cu scarba, si de parca s-ar razbuna pe pacienti pentru faptul ca sunt acolo pe capul lor. Credeti-ma ca nu m-as fi obosit sa scriu inca o recenzie negativa la toate celelate pe care le are oricum spitalul nou din Satu Mare, daca nu as fi fost umilita la sectie de pediatrie. Eu, un adult in toata firea, am ajuns sa plang in fiecare zi pt. ca m-au facut sa ma simt ca ultimul om, mult inferior fata de aceste doamne cadre medicale. Daca stiam, nu ramaneam nicio clipa internata, am fost de acord cu internarea pentru ca am crezut, ca, copilul meu va fi pe maini bune si va fi tratat cum era si normal, Dar, timp de 3 zile nu i s-a administrat niciun medicament, desi din prima zi de internare analizele aratau ca este bolnav. La cererea mea, dupa 3 zile de stat fara vreun tratament, au vrut sa ii administreze medicamente. Imi pare foarte rau pentru mamele si copiii care sufera si vor suferi in continuare din cauza comportamentului cadrelor medicale de la pediatrie. Nu inteleg, cum de nimeni nu face un Audit, un control la pediatrie daca sunt atatea reclamatii. Ori, de ce nu este admis sa se faca filmari in spital pt a dovedi modul in care se comporta cu pacientii si apartinatorii copiilor.
NICIODATA n-o sa ajungem sa avem un Sistem Medical ca si in statele civilizate, unde pacientul este respectat si tratat cu daruire si nu cu scarba.
@ Un sfat pt. mamicile care ajungeti la pediatrie, nu ezitati sa va spuneti punctul de vedere si sa luptati pentru dreptul vostru de pacient intr-o tara democratica, unde exista egalitate intre oameni. Nicio asistenta si niciun medic nu este mai presus ca om, decat un pacient, iar ca si cadru medical, ar trebui sa arate competenta si nu razbunare si scarba.

PS 1- nu este doar parerea mea, este un cosmar, o experienta ce m-a marcat profund, ceva inadmisibil prin ce am trecut eu si prin ce trec zilnic pacientii internati de pe sectia Pediatrie SM.

PS 2- nu am dat niciun ban nicunui cadru medical. Poate explica modul in care am fost tratata....
Mircea Bogdan
Mircea Bogdan2 ani în urmă
Cand ajungi acolo tot timpul este groaznic !!!
Locații recomandate