/Salaj/Spital

Băile Boghiș

DJ191D 5, Boghiș 457262, România

Băile Boghiș
Spital
3.6
927 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5P7C+GW Boghiș, România
+40 260 623 931
baileboghis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
TEGLA CARAMIZII
TEGLA CARAMIZII2 ani în urmă
De modă veche și stil comunist apa rece și se laudă ca e la 70 grade din pământ și pe afiș scrie 35 38 etc dar nu are mai mult de 25 grade
Iolau Iodau
Iolau Iodau2 ani în urmă
Ce au scris alții despre apa verde din bazine este perfect adevărat, in plus parcă plutesc în apa bucăți de piele moartă,verdeața nu este tăiată din împrejurul căsuțelor, loc prielnic pentru căpușe,in camera de la căsuța apa de la robinet putea, la duș idem, in plus nefiind cădiță sau macar o sticlă care să separe dusul de restul băii ,toată apa de la duș rămânea în baie, nu ajungea la scurgere, cu slapi și în baie și in cameră, dezastru,micul dejun așa și asa, dacă mai doriți informații vă stau la dispoziție.
Jula Nico
Jula Nico2 ani în urmă
+ atmosfera ok
+ toate bazinele pline

- prea puțin personal în zonele unde se servește masa (trebuie așteptat foarte mult la coada)
- șezlonguri insuficiente pentru numărul mare de oameni (în weekend, la ora 10 dimineața deja nu se mai găseau)
- cam scump pentru condițiile oferite
Marcel M. Duda
Marcel M. Duda2 ani în urmă
Amplasare e ok, spațiu generos, renovarea modernă e spectaculoasă, dar întreținere necorespunzătoare. Apa rece și murdară în bazine. Murdărie și slaba funcționare a toaletelor. Șezlonguri insuficiente.
LAURA SABO
LAURA SABO2 ani în urmă
Îmi pare RAU că nu am făcut poza la mâncarea care este servita clienților, era plină de muște,pur și simplu bătaie de joc pe banii noștrii!!! Nu aveau nici un fel de capac cu care sa acopere mâncarea, apa foarte murdara in bazine.
Florin paglesan
Florin paglesan2 ani în urmă
Bazinul pentru copii e închis în permanență, iar copiii sar și stropesc în bazinele adulților.
La toalete, este hârtie igienică, săpun lichid, dar de dimineață, era multă mizerie, nedus gunoiul,neigirnizat,dr cu o zi înainte.
Toate alimentele foarte scumpe: un mic 6 lei,un pahar de bere 5,5 .
Prețuri comparabile cu Nimpheea Oradea, dar acolo,ai ce face, cel puțin 20 tobogane ,multe distracții pentru copii și tineret.
Aici în Boghiș,e mai mult pentru pensionari.
Dan Grecu
Dan Grecu2 ani în urmă
Bazinele goale(două cu apa de 15-20 cm),mâncare nu ai voie sa aduci de afara,iar la terasa lor găsesti doar aripioare si mici(ai de ales),racoritoare si bere ,gama restrânsă de marci(bere fara alcool lipsa),dusuri fara apa,sau cu presiune scazuta.
Curatenia de la grupurile sanitare lasa de dorit.
Va asteptam cu drag!
Bernythefly axc
Bernythefly axc2 ani în urmă
Zona extraordinara. Piscina cu apa termala foarte curata, curatenie si bun gust. Pacat ca totul se darama, rautatea oamenilor de ar fi avutie nationala am fi cea mai bogata natie de pe pamant. Piscina interioara in demolare, cele 2 hoteluri ce ar fi creeat un colt de rai si oferit conditii de cazare pentru sute de oameni...in degradare. Nu stiu care e viziunea conducatorilor locali si centrali dar sincer...imi e sila. Mai bine am disparea ca neam sa vina un neam ce sa merite aceste pamanturi. Pacat. Merita vazut, merita vizitat cat mai e ce. In bine...nu mai e ce sa se faca, doar in mai rau. Recomandam pensiunea La Cetatea, vizavi de Bai. Curatenie, bun gust, mancare excelenta si gustoasa. Merita sa le treceti pragul.
Am stat un weekend rece, apa calda insa a compensat lipsa soarelui. Ma gandesc ce minunatie ar fi daca ar fi si soare.
Locații recomandate