/Salaj/Spital

Policlinica Salvosan Ciobanca

Bloc TCI, Strada Dumbrava 48, Zalău 450151, România

Policlinica Salvosan Ciobanca
Spital
2.6
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
52VX+7X Zalău, România
+40 260 662 607
salvosan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca-Daiana
Anca-Daiana2 ani în urmă
Nici măcar steaua asta nu o meritați, dar aveți noroc că începe recenzia de la 1… Fiind vorba de o unitate medicală, mi se pare jalnic să nu ți se răspundă la telefon. Sun de o săptămână, în toate intervalurile orare, pe toate numerele afișate în vederea efectuării unei programări, însă fără succes. Numărul specialității clinice este închis, iar pe numerele principale nu răspunde nimeni. După ce am făcut rost de un alt număr, (care am aflat ulterior că este corespunzător unei secții) mi s-a “trântit” răspunsul “asta e, mai încercați” și cu toate că i-am comunicat faptul că sun de o săptămână dar tot închis e, soluția a rămas tot în plop și plopu’-n aer: “ no… ăstea-s numerele”
Sunteți pur și simplu sub oricare critică!
Seba Studio
Seba Studio2 ani în urmă
Bun
Tamás Kádár
Tamás Kádár4 ani în urmă
Incredibil. Incredibil. Așa ceva nu am văzut nici în Africa. Sunt uimit, șocat, spulberat. In-cre-di-bil.
Paula Cotoi
Paula Cotoi4 ani în urmă
Pe lângă fapul că întreaga clinică arată jalnic, personalul (cu extrem de puține excepții) are un comportament execrabil. Probabil am pretenții exagerate dacă mă aşteptam ca asistentele şi doctorii să fie amabili, dar cred că ar putea să răspundă la salut, să îşi ceară scuze când aştepți după ei pt că pur şi simplu nu sunt în cabinet (în repetate rânduri), nu să îți spună pe un ton agresiv să te grăbeşti, să îți spună ce tensiune ai după ce ți-au luat-o etc. Lipsă totală de bun simț, atitudine sictirită, treabă făcută în grabă, igienă care lasă de dorit - maladii de care suferă grav această clinică. Şi nu, nu suporți toate astea pt un preț mai mic. Au tarife mai mari decât la clinici serioase din Cluj.
Ioana Morlocan
Ioana Morlocan4 ani în urmă
Medici de specialitate și este dotat si cu diferite aparaturi de calitate .
Sunt foarte mulțumită, deoarece calitatea face diferența !
Mulțumim d-lui Dr.Petru Ciobanca pentru funcționarea Policlinicii Salvosan Ciobanca, deoarece avem posibilitatea de a beneficia de servicii de înaltă calitate!
Edelweiss M
Edelweiss M4 ani în urmă
Cel mai infect spital care mi-a fost dat sa vad !Mizeria este la ea acasa ,mirosuri pestilentiale de canal in saloane ,lenjerii rupte si patate ,personal insuficient , nu tu lift sau rampa functionala pentru carucioare ,pe scurt un graj care inexplicabil are autorizatie de functionare !
Twilight samurai
Twilight samurai6 ani în urmă
incerc sa nu folosesc invectivele pe care acesti neoameni le-ar merita. am fost cu maica-mea pt o fisa medicala, la 8 am eram insiruiti ca vitele in fata unui birou improvizat, dupa ce au invocat ca dr x lipseste, desi au confrmat telefonic cu o zi inainte ca totul va decurge cu celeritate, am stat aiurea pana la ora 2 pm, 6 ore pt o amarata de fisa medicala pe care am platit 100 lei plus o spaga pt dna oftalmolog, care n-a vrut sa semneze. evitati-i ca plaga, niste nemernici incepand cu libidinosul de ciobanca
Mariana Geta Roman
Mariana Geta Roman2 ani în urmă
Foarte mulțumită de comportamentul și atitudinea cadrelor medicale.
Locații recomandate