/Salaj/Spital

Spital în Salaj

Un spital este o instituție în care se oferă îngrijiri sau în care un personal mai calificat se poate ocupa de persoanele bolnave sau de victimele unor traumatisme prea complexe pentru a fi tratate acasă sau la cabinetul unui medic.

Cei care lucrează la un spital sunt profesioniști dedicați care vin în ajutorul persoanelor a căror sănătate este în pericol. Oferă cele mai bune îngrijiri sau servicii pentru ca toți bolnavii să se simtă mai bine sau ca persoanele în pericol să aibă o mai bună situație.

Munca depusă aici este mereu o muncă în echipă și de relații umane, uneori depunând împreună eforturi uriașe pentru a se salva vieți. Aparatele sunt cele mai performante, condițiile cele mai bune și personalul este extrem de amabil.

Sălaj este un județ din România situat în nord-vestul țării, în Transilvania, mai precis în Crișana istorică, în regiunea de dezvoltare de nord-vest. Reședința de județ este Zalău.

Cu o suprafață totală de 3 864, 38 kilometri pătrați, județul Sălaj ocupă 1,6% din suprafața teritoriului național. Judeul Sălaj este limitat la sud-vest și la vest de județul Bihor, la nord de județele Satu-Mare și Maramureș și la sud-est de județul Cluj.

Județul Sălaj se întinde între Munții Apuseni la sud și Carpații Orientali la est. Cel mai important râu este Someș. Beneficiază de un climat continental moderat temperat de vânturile din vest.