/Prahova/Spital

Spital municipal campina

Bulevardul Carol I 117, Câmpina 105600, România

Spital municipal campina
Spital
2.9
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4PHJ+6X Câmpina, România
+40 244 337 351
spitalcampina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Laurentiu Stanciu
Laurentiu Stanciu2 ani în urmă
Lipsă de înțelegere la telefon cu operatorii de la ortopedie. Încerci să pe explic ceva ei vorbesc altceva parca nu vorbim aceeași limbă.
Victor v
Victor v2 ani în urmă
Ajuns la spital cu Covid,cu dificultati de respiratie si plamani afectati am fost internat pe sectia de boli interne apoi transferat la ATI.Am fost placut surprins de atitudinea intregului personal medical doctori,asistente,infirmiere,toti au fost foarte atenti si amabili,am fost supravegheat 24/24h .Datorita acestor oameni am plecat din spital pe picioarele mele,ei fiind cei ce mi-au redat sanatatea si m-au ajutat sa respir normal din nou.Doresc sa le multumesc din suflet pentru modul in care si-au facut treaba si le doresc multa sanatate si putere de munca pentru a salva si alte vieti.
Ovidiu Neagu
Ovidiu Neagu2 ani în urmă
Am sunat pentru un pensionar consult cardiologic si cica pe 15 decembrie programare pentru ianuarie. Varza!
Alina Petcu
Alina Petcu2 ani în urmă
Am ajuns la UPU cu pneumonie interstitiala, pt evaluare radiologica, pe 15 sept, h21. In containerul de afara mi s-a recoltat test covid, care a iesit neg apoi am fost invitata sa astept afara, pe bancile de tabla, timp de 2h, chiar daca nu era decat un pacient in UPU. Cand si-au amintit de mine, m-au dus intr-o incapere din UPU. Personalul( asistenta si medicul de garda urgentist) s-au comportat execrabil, comentand ironici orice informatie le dadeam despre motivul pt care le-am deranjat ZEN-ul la ora aia ( deja se facuse miezul noptii). Nici vorba de consult, de empatie, chiar daca eram inghetata bocna si febrila. Mi s-a recoltat agresiv un alt test covid, care a iesit pozitiv, mi s-a montat o branula, cu o sol Ringer si investigata radiologic. Dupa inca o h, m-au anuntat ca e pneumonie covid interstitiala, "ca asa-mi trebuie, sa mor, daca nu m-am vaccinat" ! Asta era pb lor : de ce nu sunt vaccinata, in conditiile in care, dupa cum comentau , multi de acolo, dintre ei, NU sunt vaccinati ! Singurul medic empatic, cu fata umana,, amabil, a fost Dr internista Mariana Ianovici, care mi-a explicat calma, in ce ar consta tratam in cazul in care ma internez, dar ca ma pot trata si acasa, cu medicatie simptomatica, avand posibilitatea sa revin oricand , in caz de agravare. Bineinteles ca am refuzat internarea intr-un asemenea mediu ostil, considerand ca NU e cazul sa ocup patul unui pacient, care poate chiar avea nevoie de oxigenoterapie si de medicatia antivirala, de pe protocol. Dupa inca 2h in care mi s-a terminat si perfuzia( pe care mi-am inchis-o singura),normal, am avut nevoie de baie. Dupa cateva zeci de min am fost dusa prin interiorul UPU la o baie "la gineco", in partea opusa. M-am intors singura , in urletele isterice ale dr Popescu( urgentista), ca " ce cauta asta cu covid prin sectie", de parca nu tot pe acolo fusesem dusa spre baie ! Abia la h 2 noaptea am primit foile de externare si am plecat acasa ! Evitati, pe cat puteti, Spit Mun Campina !
Daniela Cristea
Daniela Cristea2 ani în urmă
Personalul de la receptie este de o nesimtire crasa. Ati inchide telefonul nici nu te lasa sa spui ce doresti. Lasa intentionat receptorul langa telefon pentru a nu fi deranjate in timpul ce.si servesc cafeaua si posteaza pe facebook una alta. Pacat de conducerea spitalului si de anumiti medici care chiar asi dau interesul pentru pacienti. Infirmierele si unele asistente se dau mai importante ca ca oricare alt medic. Rusine.
Stefan nadia
Stefan nadia2 ani în urmă
Am fost plăcut surprinsă de întreg personalul medical de la acest spital, de la poartă până la etajul 4.Eu locuiesc în Buzău, dar am avut ambii părinți¥ internați în acest spital! Cu taică-miu am ajuns târziu, din păcate ! Pe mami am reușit să o ducem la timp și este bine! Am comunicat f bi
ne cu domnii, doamnele doctor de la ATI și sincer cred ca au făcut tot ce au putut!' Mulțumesc!
Aș vrea sa-i mulțumesc și d-nei doctor Vătășoiu (boli interne) , un suflet bun , care a fost alături de mami în cele mai grele momente ( moartea lui taică-miu, Dumnezeu să-l odihnească) Mulțumesc tuturor și vă doresc sănătate!
Petruta Enache
Petruta Enache2 ani în urmă
Nu poate oferi transport de la spital acasa unui pacient care nu este intr o stare de sănătate bună pentru a folosi ambulanță in scopul plimbările personale ale angajaților spitalului deci contribuim la cas ca sa ne spuna sa ne luam salvare privata rusine sa va fie .E tara de râpă din cauza unor oamenii ca voi
Liviu Bulmaga
Liviu Bulmaga2 ani în urmă
Personalul vorbeste foarte urat.nepregatiti in general..asistentele care au doar liceul iti vorbesc de sus parca ar fi doctori universitari...educativa personalul..dezamagitor.
Locații recomandate