/Maramures/Spital

Spitalul de Recuperare Borșa

Strada Floare de Colț 1, Borșa 435200, România

Spitalul de Recuperare Borșa
Spital
3.5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MM38+M9 Borșa, România
+40 262 342 120
spitalrecuperare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Tudorache Mariana
Tudorache Mariana2 ani în urmă
Personal foarte draguti, atenți cu pacienții de acolo
Cătălina Gherlan
Cătălina Gherlan2 ani în urmă
Am ajuns la acest spital din cauza unui virus foarte urat cu care fetița mea s-a pricopsit exact înainte de vacanță! Am numai cuvinte de lauda, atât la adresa medicului cât și a asistentului, brancardierului, infirmierelor smdp! La triaj am stat maxim 5 min, la recepție la fel iar medicul a ajuns în jumătate de oră! I-au făcut toate analizele, eco abdominal, consult meticulos și i-au administrat perfuzii! Toți au vorbit foarte frumos, nu știau cum să facă să ne simțim cat mai confortabil! Eu până în acest moment în viața mea, nu am întâlnit nici un spital, atât de stat cât și particular, in care oamenii să fie atât de calzi!
Datorita lor am putut sa ne facem concediul până la final!
Adrian Rad
Adrian Rad3 ani în urmă
Am fost la vaccin impotriva COVID. Comportament EXEMPLAR al personalului, incepand de la gardian pana la cadrele medicale. S-a respectat ordinea programarilor, cei cu gura mare (mereu se gaseste unul in orice grup) nu au fost lasati mai repede ci doar cand le-a venit randul, comunicare si rabdare.

UPDATE: La rapel (dupa 21 de zile), a fost total opus din pricina faptului ca a fost o echipa de vaccinare total diferita. Nepasare, s-a intrat pe principiul 'primul venit primul servit', debandada totala, oamenii s-au bagau unul in fata celuilat, nici macar nu s-au stat cele 15 de min dupa efectuarea vaccinului. Nu au fost liste in functia programarii, nu s-a strigat numele, pe scurt, haos total.
Dragos
Dragos7 ani în urmă
In afara de usile de termopan, spitalul este identic cu cel construit de Ceasca. Este neingrijit. Asistentele sunt EXTREM de lente. Prietena mea abia se putea tine pe picioare (toxinfectie alimentara) si ne-au tinut pe hol in picioare 40 minute desi eram la URGENTE. Doctorul a fost amabil si parea ca stie despre ce vorbeste. I-a recomandat o perfuzie care a venit dupa... alte 30 minute.
Rina Kreiter
Rina Kreiter2 ani în urmă
Data 18 August 2020
Paznicul de la intrarea Spitalului a strigat cu un ton agresiv " fugiți, fugiți ca vine unu cu Corona Virus" foarte agresiv și nu ne-a lăsat să părăsim spitalul. Singura persoana de pe hol a fost un bătrân în scaun cu rotile admirând. Comportamentul paznicului este inacceptabil, chiar dacă era cineva infectat cu Covid19 nu are nici un drept sa țipe și să fie agresiv.
Rușine !!!
Nedelcut nelida
Nedelcut nelida2 ani în urmă
Personalul cu care am intrat în contact a fost amabil, s-a comportat exemplar, s-au respectat procedurile. Am fost impresionată de modul profesionist în care lucreză și în special de răbdarea pe care cadrele medicale o arată față de pacinți.
Ceghezi Cristina
Ceghezi Cristina2 ani în urmă
Ne-am vaccinat aici. Totul a decurs repede, cât despre personal, numai cuvinte de laudă. Foarte amabile... 👍
Adrian Sovrea
Adrian Sovrea2 ani în urmă
Personalul medical, procedurile sunt ok, dar mincarea nu ie comestibila, efectiv nu se poate minca așa ceva oribilă,
Locații recomandate