/Maramures/Spital

Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș

Strada George Coșbuc nr. 20/C, Baia Mare 430245, România

Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș
Spital
4.5
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH56+3C Baia Mare, România
+40 362 808 019
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–11
Marți: 7–11
Mirecuri: 7–11
Joi: 7–11
Vineri: 7–11
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Breban Maria Liana
Breban Maria Liana2 ani în urmă
Ma înclin in fata personalului! Doamna doctor si doamnele asistente sunt extraordinar de amabile. Mi-a fost putin rau si au avut grija de mine ca de propriul copil.
Bianca Ivanciuc
Bianca Ivanciuc2 ani în urmă
Ma asteptam ca donatorii sa fie bine primiti si sa nu fie “impiedicati” in drumul lor spre donare...inca o data am ramas dezamagita de sistemul medical public
Dany Radu
Dany Radu2 ani în urmă
Oameni deosebiți ce merita din tot sufletul .... RESPECT.
Liviu Olos
Liviu Olos4 ani în urmă
Sunt donator ocazional, am 12 donări la activ. Cred că este important ca fiecare dintre noi să facă acest lucru.

Am fost la majoritatea donărilor la acest centru și am fost mulțumit de faptul că condițiile de aici s-au îmbunătățit continuu. De altfel pe lângă donarea de sânge am contribuit și cu donarea unor lucruri pe care le-am seizat că lipsesc din dotare în timpul donării.

Este extraordinar ce eforturi face personalul în condițiile în care acolo multă vreme salariile au fost foarte mici. Mă bucur că acum lucrurile s-au îmbunătățit și din acest punct de vedere.
Iuliana Pop
Iuliana Pop5 ani în urmă
Doneaza sange, Salveaza vieti !
Lucian pop
Lucian pop6 ani în urmă
Un loc care ajuta la salvarea de vieți . Personal deosebit dr amabil .Pretul a analizelor Bun. Se poate dona și pentru o persoana anume .Nu uita sângele tău salvează o viață.
Adrian Dan Pop
Adrian Dan Pop9 ani în urmă
Conform statisticilor, România ocupă penultimul loc in Europa, după Albania, în privința donări de sânge. ‘România nu are stoc de sânge, nu are bancă de sânge, funcționează de pe o zi pe alta’ (dr. Doina Goșa, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine București).

România are doar o medie de 1,7% donatori la întreaga populație, în vreme ce un minim necesar ar fi de 2,5%, iar recomandarea Comisiei Europene este de 6%. (anul 2012)

O persoană are nevoie de sânge o dată la 3 secunde, sub 2% din români donează sânge și numai 65% din nevoia de sânge este acoperită în România.

Sângele donat de o persoană poate salva 33 vviieețții.
Florin mesaros
Florin mesaros2 ani în urmă
E atât de important sa ajuți, donând sânge sau plasma și salvând astfel vieți neprețuite, încât chiar dacă ar fi coadă și ar trebui să-ți aștepți rândul, merită!!!❤️Donează sânge sau plasmă și salvează vieți!!! ❤️Mâine, poți fi tu cel care are nevoie....!

Jos pălăria pentru cei care lucrează aici! ❤️
Locații recomandate