/Maramures/Spital

R.M.N. Casa Rusu S.R.L.

Strada Crișan 9, Baia Mare 430405, România

R.M.N. Casa Rusu S.R.L.
Spital
4.8
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH5J+8W Baia Mare, România
+40 262 215 752
rmnbaiamare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioan Buda
Ioan Buda2 ani în urmă
E loc și de mai bine !
Ioana Maria Câmpan
Ioana Maria Câmpan2 ani în urmă
Recomand cu mare drag.... Sunt oameni minunați acolo, în special vreau să-i mulțumesc doamnei Cristina, pentru ca a fost lângă mine pe tot parcursul intervenției.
Bunul Dumnezeu să vă dea sănătate!
Mirela Rusu
Mirela Rusu2 ani în urmă
Multumesc personalului pentru grija, caldura si profesionalismul cu care m-au jnconjurat de la venire pana la plecare.
Felicitari!
Alexandra Georgescu
Alexandra Georgescu3 ani în urmă
Am venit din Constanta sa fac un rmn cerebral, tocmai pana la Baia Mare pentru ca sunt claustrofoba. Sa fiu intr-un loc atat de stramt si cu zgomote atat de puternice e pur si simplu inacceptabil pentru mine. Asa ca, rmn-ul deschis, pentru claustrofobi de la Baia Mare, a fost salvarea mea. M-a scapat de cea mai mare frica din viata mea.
A meritat drumul cu trenul si cu avionul.
Mai mult de atat, rezultatele au venit a doua zi iar cand neurologul care mi-a dat trimitere s-a uitat pe cd, a fost chiar surprins de claritatea imaginilor, spunand ca sunt chiar mai clare decat cele de la un rmn clasic.
Am fost tratata cu blandete si chiar mi s-a permis sa ma insoteasca cineva acolo.
Daca aveti nevoie de rmn sa aflati o problema de sanatate, dar va e frica, mergeti la baia mare, nu lasati lucrurile asa. Recomand si ii incurajezi pe cei claustrofobi sa profite de sansa posibilitatii rmn-ului deschis pentru a afla cu exactitate ce problema de sanatate au!
Cristina Chiriacescu
Cristina Chiriacescu3 ani în urmă
Cea mai placuta experienta avuta la o clinica, personalul este format din oamnei minunati cu suflet bun care te inteleg si au rabdare. Datorita lor am reusit sa imi inving frica de a sta in RMN. Va multumesc din suflet ! Recomant cu drag tuturor.
Ps: pentru peroanele care vin de departe ai au nevoie de cazare ,pot face rezervare la pensiunea care se afla in aceeas curte cu Clinica RMN , are camere spatioasa , foarte curate la preturi accesilile pentru oricine. Am doare cuvinte de lauda si multumire ! 😊
Maria1983 Belu
Maria1983 Belu4 ani în urmă
Recomand cu mult drag și încredere. Am reușit sa stau 2 ore și 20 de minute sa fac mai multe secțiuni și asta fiind claustrofoba. Multumesc din suflet!
Pamela Roth
Pamela Roth4 ani în urmă
Recomand cu incredere. Am reusit sa fac RMN aici, fiind claustrofoba,cu ajutorul unor oameni minunati. Multumesc tuturor! Multa sanatate si succes in continuare.
Vasi Florentin
Vasi Florentin2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Personalul de nota 10*
mulțumesc !
Locații recomandate