/Iasi/Spital

Arcadia - Spitale și Centre Medicale

Strada Cicoarei 2, Iași 700620, România

Arcadia - Spitale și Centre Medicale
Spital
3.2
314 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H56+4V Iași, România
+40 232 920
arcadiamedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
EUROLEX TRADOS
EUROLEX TRADOS2 ani în urmă
Experiența groaznica dupa ce am sunat in call Center, mi s-au oferit cateva detalii si un cost al procedurilor. A doua zi am fost sunată pt stabilirea programării, ocazie cu care mi s-a spus alt pret, mult mai mare si ca trebuie sa platesc consultația la medicul respectiv, chiar daca am deja o scrisoare medicală de la acelasi medic, eliberată in urma unui consult la alta clinica. Motivul consultației? Sa ma regăsească in baza lor de date cu un consult la ei. Domnilor, va reamintesc, banii nu cresc in copac, mai ales in situații ce tin de sănătate!
Camelia Cretu
Camelia Cretu2 ani în urmă
Am făcut un RMN cu sedare baiatului meu pe 15.11.2021 Oameni profesionisti, cu sufet mare! Am avut impresia ca nu ma aflu in Romania, curat si foarte punctuali!
Multumesc d-nei dr. Adascalițe Elena!
Recomand cu incredere Spitalul ARCADIA!
Cornea Emanuela Luiza
Cornea Emanuela Luiza2 ani în urmă
Am opert băiețelul pe data de 21 01 2022 la doamna doctor Serban un medic de nota 100 tin sa ii mulțumesc frumos si dumneaiei cât și tuturor angajaților care sau conportat extraordinar 😊😊
Andreea moldovanu
Andreea moldovanu2 ani în urmă
Serviciile sunt foarte bune, insa am sa vorbesc despre ceva despre care se vorbeste poate mai putin. Timpul de asteptare al programarilor este foarte mare! De multe ori am renuntat sa mai merg la doctor pentru anumite afectiuni pentru ca am fost programata prea tarziu, urmand sa ma tratez acasa. Cred ca la nivelul la care sunteti ati putea suplimenta locurile doctorilor pentru ca timpul de asteptare pentru o programare sa fie unul decent.
Andreea Nechifor
Andreea Nechifor2 ani în urmă
In general sunt multumita de serviciile arcadia, mai ales ca merg la niste medici care imi sunt foarte dragi. Despre fetele de la receptie, nu pot sa spun acelasi lucru. De asemenea, cum am mentionat si la receptie, va rog actualizati orele de program pentru recoltarea analizelor sau respectati programul afisat pe site. Timpul tuturor e important si de aceea platim la privat aceste servicii.
Octavian Passat
Octavian Passat2 ani în urmă
Nu recomand !
Echipa din office ar trebui sa asculte cu atentie pacientii si sa ofere informatii clare si la obiect.
Am fost repartizati aleator fara a ni se aduce la cunostinta toti medicii pentru specialitatea respectiva si performantele acestora.
Dupa cum dumneavoastra fixati tarife si noi, in calitate de pacienti ,avem dreptul sa analizam de catre cine dorim sa fim consultati. Avem dreptul la analiza si decizie !
Cu stima !
Diana Busuioc
Diana Busuioc2 ani în urmă
Preturi exorbitante pt nimic. La consultație trebuie sa incalti niste papuci (de unica folosință dar care era evident că mai fuseseră incaltati de multe alte persoane) și să îmbraci un halat dintr-un material textil (aceeași poveste, îmbrăcat de multe alte ori, fara nici o dezinfectare între cliente. A se reține..clinete, nu paciente), halat pe care nu ai voie "să-l atingi cu părțile intime".
O vizita la doctor doar pt a da "niste bani afara din casa".
965 RON PT UN TEST HPV SI O ECOGRAFIE MAMARA!
325( HPV )
160 (ECO MAMARA)
Împreună costa 485 lei.
Iar stimabilul domn doctor a încasat pt MANOPERA 480 LEI. Un nesimțit care prestează servicii la o clinică pe măsură dansului!
Adriana Loredana
Adriana Loredana2 ani în urmă
Bună ziua! Personalul din call-center nu cred că este bine pregătit!!! Prietena mea trebuia să facă un computer tomograf cu substanță de contrast, dar cănd am ajuns la spital dintr-o altă localitate ni s-a spus că trebuia să specificăm noi ce fel de substanță de contrast trebuie în condițiile in care aceste substanțe au cam aceleasi denumiri! Urmează programare peste alte 40 zile..așteptare emoții!
Locații recomandate