/Iasi/Spital

Palas Food Court

Iași, România

Palas Food Court
Spital
4.4
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H4Q+6M Iași, România
palasiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Cristian Ştefan Ştefan
Cristian Ştefan Ştefan2 ani în urmă
Ai ce să mănânci, indiferent dacă ești vegan, omnivor sau disperat după dulce.
Carmen Ochiana
Carmen Ochiana2 ani în urmă
O gama variata de produse:Ciorbe,salate,taietei,dulciuri,produse la cuptor,sucuri naturale.Angajatii sint profesionisti,curatenie ,personal verificare cad őar,dezinfenctant miini.
Masha C
Masha C2 ani în urmă
Recenzie referitoare la Chinese Express. Mâncare e destul de acceptabilă, dar probabil voi înceta să mai cumpăr de acolo din cauza angajaților incompetenți. Au o aroganță ieșită din comun, zero amabilitate, zero respect. Nu e vorba doar de o angajată, de fiecare dată când am avut ocazia să cumpăr am fost tratată mizerabil, parcă îmi făceau nu știu ce favoruri. Nu sunt singura, am urmărit și persoanele care au cumpărat după mine cu care respectivele se puneau în gură și de tutuiau în ultimul hal. Mi-au dat o comandă greșită și au formulat tot de parcă am comandat eu așa ceva, nu am stat să mă contrazic, nici nu aveam cum că mi-au sărit în cap imediat când am întrebat să înțeleg de ce am așa o sumă mare pe bon. Aș recomanda să schimbați personalul cu cineva mai amabil și cu bun simț.
Daniel Bodea
Daniel Bodea2 ani în urmă
Ca să intri trebuie să ai certificat verde. Ok ,dar cerșetorii care intră mai ales copii, pe unde intră?! Ce fel de pază aveți? DSP ul știe ?! Cerșetori neverificați, se plimbă liber pe la toate mesele fără mască că îs copii, nu, îmi pun viața în pericol ?! E a doua seară când văd așa ceva. Probabil ultima.
Maseur Terapeut Aurel
Maseur Terapeut Aurel2 ani în urmă
Mâncarea bună,cam scumpa dar se înțelege și de ce,locația.
Robert scotnitchi
Robert scotnitchi2 ani în urmă
Calitatea mâncării și oferta redusa ma fac sa nu recomand nimănui...da-ti un ban în plus și mergeți intr-un restaurant normal sau dacă nu căutați un street food ca e mai cinstit!
Dănuţ Ostaşuc
Dănuţ Ostaşuc2 ani în urmă
Am fost o singură dată aici dar am avut parte de o mâncare bună. Când voi mai veni voi încerca de aici și alte preparate
Laurentiu Prodea
Laurentiu Prodea2 ani în urmă
Diversitate in a alege ce mananci. Am mancat bine si destul de repede. Am ales 3 variante. Pret corect. Desert perfect- cremsnit proaspat
Locații recomandate