/Iasi/Spital

Arhimed

Policlinica de Recuperare, parter, vis-a-vis de Lidl, Strada Hatman Șendrea nr. 2, Iași 700613, România

Arhimed
Spital
4.3
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H2C+QM Iași, România
+40 232 227 445
arhimed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lania lania
Lania lania2 ani în urmă
Nu recomand! Personalul de la recepție INCOMPETENT!!! Nu știu să-și facă treaba. Nu cunosc termeni de valabilitate pt biletele de trimitere. Te duci, ARĂȚI biletul, faci programare, discuți, totul ok; când te prezinți la data și ora programată, hop surpriză! Nu mai e valabil biletul, că nu are parafă, că trebuie actualizat etc...Ce să zic... MAXIM!!!
Elena
Elena2 ani în urmă
Personalul de la receptie sub orice critica. Nu stiu pe ce criterii au fost angajati. Conditii mizere. Nu se justifica pretul.
Am impresia ca recenzii pozitive isi dau si singuri.
Andreea Roxana Cristea
Andreea Roxana Cristea2 ani în urmă
Personal neprofesionist la receptie, aglomeratie. Atmosfera de policlinica de stat.
Wozniak W
Wozniak W2 ani în urmă
Personal amabil și atmosferă foarte plăcută. Servicii medicale de calitate superioară. Am fost plăcut surprins, tot personalul a fost foarte amabil și civilizat. Programarea s-a respectat la minut!!! Am avut emoții după ce am citit recenziile, dar m-am convins că este o unitate medicală de top. Recomand cu încredere!!!
Misha Sincu
Misha Sincu2 ani în urmă
Pe data de 10.06.2021 am efectuat un CT fiind în regim de urgență . Rapiditatea , promptitudinea și seriozitatea de care au dat dovadă m-au ajutat să aflu diagnosticul și pașii pe care trebuie să ii urmez . Vă mulțumesc din nou pe această cale tuturor !
Matrix Quantico
Matrix Quantico2 ani în urmă
Nu recomand, vi se vorbește urât din start, dacă doriți mai multe explicații, vorbesc pentru zona computer tomograf, sunt foarte scumpi.... Si nu se regăsesc pe bonul de casă explicatia întregii sume achitate.... Recomand orice 🤚 privat pentru CT.... Nu...
Maricica Zorilă
Maricica Zorilă2 ani în urmă
Recomand cu mare drag acest centru medical . Personal dedicat profesiei dispus să ofere informațiile necesare . O echipă medicală deosebit de atentă la nevoile pacientului . Felicitări ! O să revin cu siguranță și cu multă încredere !
Eugen ungureanu
Eugen ungureanu2 ani în urmă
Medici de incredere, personal amabil si zambitor.Rezultatele investigatiilor pot fi consultate online chiar si dupa mult timp(luni..) in arhiva lor , chiar si de pe telefonul propriu. Usor, usor intram in normalitate.
Locații recomandate