/Iasi/Spital

U. P. U.

Piața Independenței nr. 1, Iași 700111, România

U. P. U.
Spital
1.8
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
5H9J+FX Iași, România
+40 232 240 822
spitalspiridon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Tibi Tiby
Tibi Tiby2 ani în urmă
Timpi de așteptare mari. Personal ineficient,plătim taxe ca să stam pe holurile spitalului cu orele???
In ce tara trăim? Și nu e caz singular, majoritatea așteaptă. Dacă un pacient implicat într un accident rutier petrece peste 10 ore pe hol în așteptarea unui doctor sa îl vadă nu vreau sa știu cât se așteaptă pentru cazuri mai ușoare... Jale!!! O stea dau ca atât e minimul.
Light yagami (Akio)
Light yagami (Akio)2 ani în urmă
Am sunat la salvare, eu fiind din oraș, iar durata de așteptare pana a venit salvarea a fost de 3 h. Am ajuns la urgente, am așteptat alte 16 h. Servicii de cea mai proasta calitate. Profund dezamăgit!
Livia Wagner
Livia Wagner2 ani în urmă
Buna Dimineata! Tatal meu un batrin de 84 de ani a fost luat cu salvarea de mai multe ori DE acasa (20 km de iasi) avind glicemia 800 , 600 mg i s a scazut si trimis inapoi.acasa fara sa faca o reevaluare diabetica .Ultima data a fost pe 11.02. 2022 ora 23! A fost de la UPU Sf Spiridon ist de aici purtat la spitalul de Neurologie, psihiatrie, fara ulterior sa fie fratii mei informati de aceste transferuri, dupa aproape 24 de ore cind este cautat de fratii mei care au asteptat telefon de la spital asa cum li s a promis li s a spus ca este trimis iarasi la UPU sf Spiridon. Mergind acolo li se spune ca nu este acolo. Eu lucrind ca si asistenta medicala in Iasi ( in urma cu 18 ani) am apelat la ajutorul unui medic care a dat telefon la UPU sf Spiridon si a intrebat spunindui-se si acestei doctorite ca nu este acolo. Fratii mei intrebind au primit si eu acelasi raspuns. Tatal meu fiind aproape orb, surd, si diabetic fara insulina toata ziua, fara mincare. A fost depozitat ca un pachet la UPU sf Spiridon si uitat acolo. In sfirsit dupa zarva pe care au facut-o fratii mei si Doamna Doctor careia ii multumesc il gasesc pe tatal meu si au pus o infiermiera sa ii dea de mincare .A venit un domn Doctor( numele il stiu) si promite fratilor mei ca il evaluiaza pe tata si il va suna personal sa le spuna ce va hotari. Fratii mei nu au fost sunati de acest Domn Doctor, la ora ca. 2 noaptea pe 13 februarie este sunat fratele meu de la Spitalul Parhon unde i s a schimbat sonda urinara sa il ia acasa! Tatal meu fiind testat pe data de 29 ianuarie 2022 covid pozitiv , astazi deasemeni pozitiv il duce fratele meu cu masina personala acasa. Aici este Mama mea de 82 de ani pe care nimeni nu a binevoit sa ii faca un test sau sa anunte, fratele meu a primit mai multe SMS de pe 29 ianuarie unde spun ca este pozitiv apoi negativ si iar pozitiv, negativ.Astazi dimineata s au hotarit si au spus ca este pozitiv tatal meu dar ca valoare CT este mare si de aici deduc eu si nu este contagios???? De asta au sunat pe fratele meu sa il duca cu masina acasa. Si acum Stimati Domni Doctori si Stimati colegi Asistenti si Asistente cum v ati simti daca dumneavoastra,bunicii,parintii si copiii dumneavoastra ati/ar fi asa tratati? Trag concluzia salariile s au marit, ce putem face sa se schimbe si constiinta? Eu ca si asistenta medicala nu as putea da dorm noaptea sind ca am facut asa cu un om neajutorat (orb, surd, care nu se poate articula, fara mincare 24 de ore fara insulina ,fara apa! Exista un Dumnezeu chiar daca intirzie nu uita niciodata sa plateasca la fiecare dintre noi dupa falte.
George Oslobanu
George Oslobanu2 ani în urmă
Iași, UPU, the last frontier, haos, câțiva pacienți ( nu multi) la coada, 50min asteptare ambulanta pentru un drum de 5 minute distanta. timp de așteptare în UPU 7 ore, medicii/asistentele doar se învârt fara a face nimic concret, se învârt în horă cu singurul lor neuron, de 30 minute rezidenții au pus-o de o șuetă (faza se repeta de câteva ori pe parcursul așteptării), meanwhile șefa lor Diana Cimpoesu pozează în eroina, "la tăți ni i greu..."., chirurgul venit la consultații își ia un respiro și 15 minute doarme cu capul pe birou, nimeni nu știe nimic, nimeni nu comunica cu familia/aparținătorul, nimeni nu își asumă responsabilitatea, doar o pasează, "mai aveți rabdare" mi se zice după 5 ore de așteptare timp in care in UPU jumătate din paturi sunt goale, mă gândesc cu groaza că în ultimii 13 ani de când nu am mai călcat pe acolo nu s-a schimbat absolut nimic, Intr un final după lungi insistente apare un medic și îmi confirmă temerile legate de evoluție, "din 4 CT uri nu funcționează nici unul", după 7 ore de așteptare nu au inca un diagnostic ). atat. noapte buna România, dupa seara asta am inceput sa mi fac bagajul
Cabat Alexandra
Cabat Alexandra2 ani în urmă
Nu am așteptat foarte mult, curățenie și buna organizare. Medicii au fost implicați și deschiși la problema mea.
Locații recomandate