/Iasi/Spital

Policlinica Providența

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 10, Iași 700259, România

Policlinica Providența
Spital
3
73 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
5H6J+WM Iași, România
+40 232 215 940
providentamedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sabina Baciu1 an în urmă
De fiecare data cand fac programari la doamna doctor Cherciu, la dermatologie, sunt luata cu 45/50 de minute mai tarziu decat ora programata. Acest lucru nu este in regula, mai ales in contextul in care programarile se stabilesc cu 2/3 luni inainte. In plus, dna doctor nu tine evidenta produselor pe care mi le prescrie sau afectiunilor pe care le am, de aceea am senzatia ca de fiecare data cand merg la dumneaei trebuie sa o iau de la zero cu totul.
Maria1 an în urmă
Am sunat astăzi, în data de 4 Ianuarie 2023, pentru a face o programare părinților mei la analize și felul în care a vorbit asistenta a fost total dezamăgitor.
În primul rând, dacă ați avut o zi proasta trebuie să vă măsurați cuvintele. Aveți multe telefoane de la pacienți care mai de care, dar cum vă permiteți să spuneti “ce proastă”.
In al doilea rand, omul poate a fost distras (în cazul meu) și nu a înțeles exact mesajul transmis. Puteați să repetați informația dată pur și simplu, fără a mai adauga ceva jignitor.
Vă rog frumos să vă revizuiți comportamentul, chiar dacă ati spus ceva in șoaptă (sa știți ca tot se aude.)
Sorina Merinde
Sorina Merinde2 ani în urmă
Buna seara, las o steluța pt experienta neplăcută de la Policlinica Providenta. Managerii acestei policlinici cum își evaluează colaboratorii? Trimiteti doctorii la cursuri de comportament civilizat. Orice pacient trebuie tratat cu respect . Cu atât mai mult cu cât își achita si costul consultatiei.
Babathu AN
Babathu AN2 ani în urmă
Programare la ora 12:00 la ORL, când ajung la programare, încă doi oameni programați la aceeași ora. Nu prea se gândesc ca oamenii au job’uri și alte chestii programate. Trebuie sa aștepti o ora acolo sa iti vina rândul. Nesimțiți!
Mihael-Ionuț Furdu
Mihael-Ionuț Furdu2 ani în urmă
Nu am idee de ce atata ura la adresa policlinicii dar cel mai probabil este meritat. Experienta mea a fost foarte placuta. Am fost intampinat cu grija si consideratie. Singurul inconveniet este lipsa de organizare si sincronizare cu timpul programat dar aceasta situatie chiar intra in umbra cand vine vorba de modul in care esti intampinat si tratat. Recomand !
Ioana Atitienei
Ioana Atitienei3 ani în urmă
Am asteptat aproape 20 de minute pentru a-mi face o programare, ca sa mi se zica ca primul loc liber pentru o ecografie abdominala este peste o luna.

Iar la sectia de ginecologie, doctorii dau anticonceptionalele ca tratament de parca ar fi bomboane sau vitamine, fara nici macar o analiza de sange! Evitati sectia respectiva atat la policlinica, cat si la spitalul lor daca nu vreti sa va faceti mai mult rau decat bine!
Claudia Dorneanu
Claudia Dorneanu2 ani în urmă
Slaba organizare in ceea ce priveste o parte din personalul de la receptie! Am avut ocazia, de doua ori, sa dau peste aceeasi doamna, pe care nu stiu cum o cheama, din pacate, si care o data nu mi-a inregistrat deloc programarea, iar a doua oara mi-a inregistrat programarea bebelusului pe dermatologie, in loc de alergologie si am stat pe putin 50 min la rand, ca mai apoi sa aflu ca programul medicului s-a terminat! Am dat, insa, peste un medic extraordinar si ne-a primit, chiar daca trebuia sa plece, pentru ca i se terminase programul! Nu a fost deloc placut sa astept atat cu un bebelus! Faceti ceva in acest sens! Degeaba se fac programari, pentru ca oricum se decaleaza foarte mult!
Maria Pop
Maria Pop2 ani în urmă
Acum se raspunde la telefon (dupa ce au primit reclamatii a aparut inca o registratoare cu casca la ureche :) ). Am experiente placute cu toti medicii, mi s-au rezolvat multe probleme. Evitati-o, totusi, pe baba senila de la ginecologie, aia de e profesor universitar. Da tratamente doar cu frunze de varza si bicarbonat, pe langa faptul ca daca o intrerupi sa pui o intrebare, nu mai stie sa isi termine propozitia.
Mihaela Apostu
Mihaela Apostu2 ani în urmă
Nu stiu daca tenul meu e mai problematic de fel, însă tratamentul dat de dna dr.Bunduc mi-a înrăutățit acneea, s-a extins si m-am ales cu o arsura pe fata din cauza unei lotiuni exfoliante. Dna dr mi-a recomandat procedura cu dermapen pt semnele postacneice in moment ce eu inca aveam acnee(lucru care nu se face, m-am documentat si am aflat că nu ai voie sa faci dermapen cand inca mai ai coșuri).
Anca/sofia blake
Anca/sofia blake2 ani în urmă
Nu pot sa dau 0 că asta merita.Am avut o programare astăzi la ORL cu Domnul Cavaleriu.Sa fac 300km și să găsesc atâta lipsa de interes,neprofesionalism,lipsa de seriozitate,plictiseala...Sa îți între pacientul in cabinetul de consultație și tu să stai pe telefon și calculator și să nu asculți ceea ce are de spus,chiar din contra sa te simți deranjat că vorbește și îți prezintă problema pentru care a venit mi se pare DEZGUSTĂTOR.Stiti aia:la pomul lăudat sa nu te duci cu sacul?!Eu am pățit așa ceva azi,să știi și să citești că e ditamai profesionistul și să ajungi acolo și să dovedească contrariul e DEZAMAGITOR.NU RECOMAND.160RON consultația +150 endoscopie,plus motorina oboseala copilului și a noastră și să pleci așa .Domnule Doctor când nu aveți chef de pacienți avertizati înainte,unii fac niste eforturi extraordinare pentru a-și rezolva probleme de sănătate,nu pentru a plăti să vadă indiferenta.
Locații recomandate