/Iasi/Spital

Institutul de Boli Cardiovasculare Profesor Doctor George I.M. Georgescu Iasi

Bulevardul Carol I 50, Iași 700503, România

Institutul de Boli Cardiovasculare Profesor Doctor George I.M. Georgescu Iasi
Spital
4.3
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HJ9+5H Iași, România
+40 232 211 834
cardioiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Oprea Dinica
Oprea Dinica2 ani în urmă
Foarte profesioniști și buni organizatori.❤️❤️❤️
Vasile Cristian Toma
Vasile Cristian Toma2 ani în urmă
O experienta dramatica am avut cu acest spital acum o luna! Socrul meu în vârstă de 75 de ani a fost externat acum o luna cu un diagnostic destul de grav de boala aortica degenerativa severa(cu predominarea stenozei) lucru cunoscut de noi după zeci de prezentări la cabinet cardio privat. Degeaba ne-am rugat de ei să nu-l externeze ptr. ca e foarte slăbit și ca ne poate muri acasa. Ei l-au externat cu programare la control în 03.12.2021 în vederea programării ptr. transplant de valvă prin metoda Tavi. Din păcate socrul meu a murit acasă fără a mai apuca ziua de 03.12.2021 ptr. control. Dacă nu îl externa și îl operau atunci socrul meu mai trăia. Sunt foarte supărat pe ei și sper ca dacă mai au asemenea situații sa intervină promt, nu sa lase pacienții sa moara cu zile externandu-i fără operație! Socrul meu a plătit o viata întreaga contribuțiile la sănătate și când sa beneficieze și el de serviciile medicale la stat nu a putut. Păcat ca se moare cu zile din cauza acestui sistem medical slab organizat!
PROFUL MIHAI
PROFUL MIHAI2 ani în urmă
Foarte dezamăgit de comportamentul unor medici care se uită pe analize și investigații, îți spun că e foarte grav și apoi cică te programează pentru intervenție chirurgicală pe cord deschis și uită de tine, nu te mai caută nimeni. Nici până astăzi nu m-a contactat nimeni, deși au spus că până la finalul lunii iulie voi fi programat pentru operație. Asistentele nu sunt pregătite profesional, a trebuit să mi spargă venele vreo 4 asistente și tot nu au reușit până nu au chemat una cu experiență să-mi pună o branulă. Când am solicitat coronarografia la secretariatul de la et.4 CARDIOLOGIE -CARDIOVASCULARĂ, doamnele secretare au vorbit foarte urât. A trebuit să intervină secretara managerului pentru a intra în posesia acestor investigații. Nu sunt deloc interesați de sănătatea pacienților, lipsă de respect și lipsă de responsabilitate, lipsă management bun. Asta este realitatea, MURIM CU ZILE !
Camelia Timofte
Camelia Timofte5 ani în urmă
Tot respectul pentru domnul doctor Ciucu Alexandru.Un doctor care salvează inimi,un doctor cu suflet ,un doctor căruia îi pasă de fiecare pacient si care nu asteapta....Multumim ca existati!
Viorel frangu
Viorel frangu5 ani în urmă
Sunt f. multumit de serviciile medicale oferite, doresc întregului personal medical
superior si mediu multa sanatate si putere de munca...
Valentina Păcuraru
Valentina Păcuraru2 ani în urmă
Sora mea din Botoșani a suferit un preinfarct ajungând astfel la acest Institut.
M-a rugat pe mine să scriu o recenzie și să aduc mii de mulțumiri colectivului de cadre medicale cu care a intrat în contact!
Exprimarea ei a fost EXCELENT!
Felicitări !Și la noi in țară există cadre medicale și spitale ca în țările europene dezvoltate !
Suntem salvați de aceste mâini de aur cu suflet de îngeri!Aprecieri deosebite pentru domnul doctor Adoamnei Marius Dumitru!
Dumnezeu să vă de-a putere!
Daniela Vasilica Turcu
Daniela Vasilica Turcu2 ani în urmă
Am trei zile de cand sun pentru o programare si nu se deranjează nimeni sa raspunda la telefon.Daca se întâmplă să răspundă cineva iti da alte numere la care sa suni si nu se încumetă nimeni sa raspunda.Am trimis si mail -uri dar nu fac altceva decât să îți înnoiască registrul de apeluri cu alte numere la care,bineinteles,nu raspunde nimeni.Ce fac in acest caz?Anunț casa de asigurări de sănătate?
Gabriel ariton
Gabriel ariton2 ani în urmă
ALTA CIVILIZATIE,PARCA AR FI IN ALTA TARA
Locații recomandate