/Iasi/Spital

Scanexpert Iasi - RMN Iasi

Strada Garabet Ibrăileanu 1, Iași, România

Scanexpert Iasi - RMN Iasi
Spital
3.1
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HCF+96 Iași, România
+40 755 748 463
scanexpert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adema Ferreira
Adema Ferreira2 ani în urmă
Am avut programare dar m-au primit dupa 2 ore de asteptare. (organizare zero) Daca era o problema, firesc era sa anunte telefonic pacientii. Problema e ca baga in fata pe unii care vin in ultimul minut pe bani...organizati-va oameni buni pe zile ! azi cu bani, maine cu trimitere...si in felul asta impacati pe toata lumea. Au fost amabili sa-mi indice la cine sa merg ca sa obtin trimiterea care trebuie prin CAS si am asteptat o saptamana pentru investigatie (adica foarte rezonabil). Problema e ca aparatul ala il stiu eu de vreo 15 ani...nu cred ca mai functioneaza in parametri, ca are durata de viata limitata la nr de scanari. Rezultatul: imagini destul de blurate, pe care medicul meu nici n-a mai vrut sa se uite ca s-a enervat.
Concluzia: doar daca arde si chiar nu este o alta solutie. Din pacate, spitalele din Romania sunt "Solutia Finala"...
Adrian Popescu
Adrian Popescu2 ani în urmă
Nu recomand! Cum sa iti ridici tonul la pacienti? Experiente neplacuta pe care nu vreau sa o mai repet.
Adi Roșca
Adi Roșca4 ani în urmă
Recomand,
Personal calificat, bine pregătit, angajați amabili ce te fac cumva să crez ca totul va fi bine. Vorbesc cu căldură, amabilitate (foarte plăcut surprins de această atitudine). Curat, atenți la detalii, dulap pentru haine, seif pentru bunuri de valoare, halate de unică folosință, etc. Nu am cunoștințe despre performanța aparaturii, dar par bune. Zonă liniștită. Parcare în zonă.
Codrin Anicai
Codrin Anicai2 ani în urmă
Personalul s-a comportat foarte urat. Nu au un pic de respect, tipa la pacienti si îi trateaza mizerabil.
Bogdanis Bogdanis
Bogdanis Bogdanis2 ani în urmă
Nu recomand nimanui acesti nesimtiti ! Asistente nepregatite si receptionere nesimtite si inumane cu pacientii ! rusine scan ''expert in nesimtire'' habar nu au cei cu ei.nu va e rusine excrocilor sa va bateti joc de oamenii bolnavi ? Nu mai credeti recenziile pozitive pentru ca sunt oamenii lor RUSINE EXCROCILOR DE LA SCAN EXPERT IN BATJOCURA ASA SA VA PUNETI NUMELE SCAN EXCROC
Claudia Dascalu
Claudia Dascalu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumita de serviciile acordate de aceasta clinica. Am facut o programare pentru un IRM, am fost intampinata de o echipa calduroasa care a avut rabdare cu mine, mai ales ca nu imi plac spatiile inchise. Felicitari acestei echipe si modului in care sunt organizati si foarte bine pregatiti. Ma bucur ca exista si la noi in Iasi un nivel ridicat.

Ps: foarte multumita si de rezultat, desi stiu ca atat aici cat si in alte parti unde m-am interesat se dau rezultatele in 48h, la Scan Expert l-am primit a doua zi.
Felicitari echipei Scan Expert Iasi!
Ciprian stoleru
Ciprian stoleru2 ani în urmă
Am avut programare pt. IRMN prin CAS. Am fost informat ca timpul de asteptare este de cca. 8 luni. Am asteptat un an dar nu am fost contactat ( la 2-3 saptamani sunam la centru ma informam referitor la evolutia numerelor de ordine). Pentru acest lucru ii depunctez.
In final am facut aceasta investigatie contra cost.Programarea a fost pentru ziua urmatoare. Am fost multumit de serviciile contra cost.
Iulian Bogdan
Iulian Bogdan2 ani în urmă
Cea mai proasta clinica de rmn din romania ,nu recomand ,o sa va ia banii si isi mai bate si joc de voi .feriti-va de acesti excroci ! Plus de asta persoanele care lucreaza acolo sunt slab pregatite habar nu au cum si ce sa faca !
Locații recomandate