/Iasi/Spital

Centru Rezidential Sf. Anton

Iași, România

Centru Rezidential Sf. Anton
Spital
3.7
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
3JRP+PV Iași, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Centru Rezidential Sf. Anton
Scrie o recenzie
Stoian Marius
Stoian Marius3 ani în urmă
Corina Dorneanu Peek
Corina Dorneanu Peek4 ani în urmă
Centrul rezidential are o locatie deosebita in mijlocul naturii. Condițiile de cazare sunt bune si este curat. Centrul nu este dotat cu activitati speciale pentru persoane cu demență. Majoritatea pacienților au demență. De multe ori pacienții sunt legati de scaune-mi s- spus pentru protecția lor. Personalul se împarte in doua categorii- oameni cum se cade si unii interesati sa câștige mai mult, nepăsători. Pacienții sunt de multe ori ridiculizați. Doctorița nu intervine când trebuie, doar la insistentele familiei și atunci greu. Bunicul meu abia in ultimul moment a primit tratament corespunzător. Directoarea mi -a spus ca asta este evoluția bolii ( eu lucrând in domeniu in psihiatrie si in cunoștință de cauză ști bine că nu este asa) si mi- a spus ce sa astept - "și bunicul dumneavoastra a fost recalcitrant" -intrebarea pe care i- am adresat-o a fost ce s a intamplat , de ce bunicul meu s-a deteriorat atât de repede(2 luni).
Totul se inregistreaza video la centru dar inregistrarile se șterg după 7 zile. Ar trebui să fie păstrate și verificate din exterior.
Grădina nu este suficient de mare , având in vedere ca acești oameni petrec tot timpul lor acolo și nu ies niciodata afară. In final multumesc celor care intr-adevar l-au ingrijit și pentru bunăvoința. Sper ca acest review să fie baza unor schimbări la centru și dezvoltare, un început prin care cei nevoiași sa fie intr adevăr ajutați cum trebuie.
Cornel Sirbu
Cornel Sirbu4 ani în urmă
Locații recomandate