/Hunedoara/Spital

Laurus Medical Deva

Bulevardul 22 Decembrie nr. 6, Deva 000000, România

Laurus Medical Deva
Spital
4.2
86 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
VWG4+39 Deva, România
+40 254 202 888
laurusmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Degan Adriana346 zile în urmă
O echipa de nota 10!😊❤️
Baiciu Remus-Cristian
Baiciu Remus-Cristian2 ani în urmă
Am incercat sa obtin o programare astazi dar din pacate d-nul doctor Adrian Mucileanu nu mai colaboreaza cu aceasta clinica.
Madalina Boboc
Madalina Boboc2 ani în urmă
Nu il recomand pe domnul doctor Daniel Avram. Totul a decurs prost inca de la bun inceput. Am intrat in cabinet, ma aflam alaturi de asistenta, iar dumnealui se intorcea de la baie, probabil nu ma vazuse, si a afirmat:”Inca cineva?! Mai sunt multi?” Si-a cerut scuze dupa ce si-a dat seama ca l-am auzit. Consultatia nu a durat oricum mai mult de 5 minute, iar lipsa de implicare a fost evidenta. Mi-a prescris un medicament pe care urma sa il achizitionez de la o anumita farmacie, am rugat-o pe asistenta sa imi noteze numele farmaciei pe o foaie, iar dumnealui a tinut sa mentioneze ca nu are timp sa deseneze scheme de administrare a unguentului, fiind total pe langa subiect.
Bogdan voda
Bogdan voda2 ani în urmă
Am fost astazi pt un consult la rinichi.
Am avut parte de un tratament impecabil din partea medicului, si nu numai. Tot personalul cu care am intrat in contact a dat dovada de profesionalism.

Respect Laurus !
Romina Ruja
Romina Ruja2 ani în urmă
Evitați dr. Căpățână (ginecologie). Am dus-o pe bunica mea la un consult, i-a recomandat si o biopsie în spital în HD. A doua zi il sun ca sa imi explice procedura si sa imi spuna ziua în care s-o duc la dânsul. Stabilim ziua. Închid telefonul si dupa 20 de min ma suna ca sa imi spuna ca el a intrat în izolare si nu se mai poate ocupa de bunica mea. Nu imi recomanda nici un alt medic.. pe scurt: ma lasa cu ochii-n soare. In fine, o preia un alt medic din HD, ajung cu ea la spital, o interneaza, apoi sa aflu ca medicul era pe secție, nu era în izolare, fusese o minciună. Rusine! Un medic foarte slab!
Cristina Marconesc
Cristina Marconesc2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de Clinica Laurus si de personal de acolo,am fost pe 2 secti.Ginecologie la domnul Doctor Capatana si Endocrinologie la doamna doctor Iulia,super,super multumita,o doamna care mi-a explicat amanuntit problema.
Moldo John
Moldo John2 ani în urmă
Servicii medicale de calitate...

Asistentele de la recepție sunt foarte amabile ...Personal draguț ...se poate și cu Trimitere de la medicul de familie pe Gastroenterologie , Chirurgie , Dermatologie.

Recomand cu incredere.
Adina Hancila
Adina Hancila2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de aceasta clinica ,recomand cu încredere…personal profesionist!
Oliviu Lascu
Oliviu Lascu2 ani în urmă
Mulțumesc echipei Laurus Medical adevărați profesioniști.Recomand cu cea mai mare încredere.
Locații recomandate