/Hunedoara/Spital

Spitalul Municipal Orăștie

Strada Pricazului nr. 16, Orăștie 335700, România

Spitalul Municipal Orăștie
Spital
4
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R5RP+VW Orăștie, România
+40 254 242 950
spitmunor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 8–15
Mirecuri: 8–15
Joi: 8–15
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentina Batrina
Valentina Batrina2 ani în urmă
Respect pentru domnisoara doctor chirurg Roman Ramona. Pentru ca a dat dovada de profesionalism, rabdare, modestie și relația optima pe care reușește sa o creeze cu toti pacientii sai. Are mâinile de aur și un har de la Dumnezeu. Am avut ocazia sa o cunosc saptamana trecuta în urma unei intervenții chirurgicale. Mărturisesc ca nu m-am așteptat sa întâlnesc pe secția chirurgie o echipa atat de sufletista cu orientare pentru pacient, mereu cu zâmbetul pe buze. Am fost impresionata de curățenia, primirea și tratarea bolnavilor. Mii de mulțumiri pentru tot personalul secției și în special domnișoarei doctor.
Maria Gaftoneanu
Maria Gaftoneanu2 ani în urmă
Spitalul este renovat și dotat cu aparatură medicală de ultimă generație. Medici tineri, foarte bine școliți! Nu credeam că există așa ceva în România! Felicitări tuturor!!!
Robert
Robert2 ani în urmă
Un oras micuț, curat, pus la punct, cunoscut pentru hainele de blana și fabrica de ceaiuri-Fares !
Anca Milea
Anca Milea4 ani în urmă
Analize și tratament in 30-40 min..
După o noapte alba datorita unei tuse care nu a cedat cu medicamentele și pt ca s-au adăugat și simptome ORL ( dureri de urechi), fiind și in alt județ ne am prezentat la urgente unde imediat ne-a luat in primire o domnișoara asistenta care ne-a direcționat către Pediatrie.
Doamna doctor pediatru și doamnele asistente foarte atente și super profesioniste. După un consult ne-a dat rețeta pt antibiotic doar după ANALIZE făcute in aproximativ 20-25 min.
Am rămas plăcut impresionata pt ca de-obicei se prescriu cât mai multe medicamente bine-nțeles fără a face vreun fel de analize.
Multumim mult pt ajutor 😊
Andreea dea
Andreea dea4 ani în urmă
Totul se rezuma la bani!mergi la ghișeul de informații intrebi ce ai nevoie pentru analize si in cat timp ti se da rezultatul,ti se spune de două persoane diferite ca se dau rezultatele in aceasi zi,mergi la analize si ti se spune ca nu..se dau in urmatoarea zi!ar trebui angajate persoane competente care stiu anumite informații pentru postul pentru care a fost angajat!nu pe relatii...
Costi79 Constantin
Costi79 Constantin5 ani în urmă
M-am născut în Orăștie. Am revenit aici după multi ani. Am rămas uimit de Cum este spitalul Orăștiei. Am fost programat la un consult oftalmologic. Am rămas prost de frumoasa atitudine a doamnei doctor Stroian Monica. Ne întrebăm de ce stam asa mult cand mergem la doctor. Va spun ca azi a facut timp de 35 de minute doar control asupra mea se poartă ca un adevărat medic , intra in suferinta bolnavului a meritat ca m-am hotarat sa merg la spitalul de orăștie totusi eu locuind la Deva. Spitalul este curat, cadrele medicale întâlnite au răbdare si nu așteaptă mita sau șpagă.......Mi sa spus....." suntem doctori de generație noua" , " ca pacienți ati fost învățați gresit sa procedat, noi medicii acum avem salarii nu avem nevoie de atentii".
Daniela Toncea
Daniela Toncea2 ani în urmă
Cu respect mulțumesc domnului doctor Julecatean Daniel, domnișoarei doctor Lal Luciana, asistentelor, întregului personal din Secția de Ortopedie a Spitalului Municipal Orăștie, pentru îngrijirile și serviciile care mi-au fost oferite.
Mihai Cojan
Mihai Cojan2 ani în urmă
ȘI BUNE ȘI LIPSURI. BUNE SUNT MODERNIZARILE. RELE LIPSĂ MEDICI. DE CE CEI CU EXPERIENȚĂ SUNT PENSIONARI. IAR CEI TINERI FUG.
Locații recomandate