/Hunedoara/Spital

H-Medical Clinic

Hunedoara, România

H-Medical Clinic
Spital
3.3
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PWX5+R5 Hunedoara, România
+40 354 800 081
hclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anna Iancu
Anna Iancu2 ani în urmă
Execrabil... aș da minus 5 stele dar nu se poate. Personal îngâmfat, incompetent, obraznic, zero profesionalism. Evaluarea pacientului lipsește cu desăvârșire, important e să îți ia banii și să nu beneficiezi de nimic (pe motivul că ei nu au manșete de diferite dimensiuni, dacă nu te încadrezi, ghinion).
Petrisor Grigore
Petrisor Grigore2 ani în urmă
Personal amabil, adevărați profesioniști.
MARIAN SURUGIU
MARIAN SURUGIU2 ani în urmă
PENTRU CA NU SUNT FONDURI PENTRU INVESTIGAȚII, SE AȘTEAPTĂ ȘI DOUĂ LUNI, UNEORI MAI MULT
Maria M.
Maria M.4 ani în urmă
Într-adevăr personal nota: ZERO!
am așteptat cu o femeie bolnavă lângă mine timp de o ora jumate ca sa intram.. Având programarea făcută și totodată contracost.
Nici un pic de respect pentru un bolnav.. Domnișoara de la recepție nici nu vorbește cu tine. Ifose și toane. .Păcat. Dar notă maxima pentru RMN-ul cel nou adus la noi în Hunedoara.
Mihaela Ignat
Mihaela Ignat4 ani în urmă
Într-adevăr, este foarte curat si aparate bune.
Insa, in privinta persoanelor de acolo care ar trebui sa se ocupe de noi sunt foarte nemulțumită.
Cand am fost sa imi fac RMN, la un moment dat nu am mai putut sa stau acolo si am apăsat pe butonul de panica.A durat ceva timp pana au venit la mine. Ele erau afara si eu eram nesupravegheata.
Claudiu Corhan
Claudiu Corhan4 ani în urmă
O Clinică privată bună.Seriozitate și profesionalism.
Maria Boda
Maria Boda5 ani în urmă
Nu se respecta ora programată. De fiecare data cand am fost nevoita sa ajung aici, a trebuit sa astept aproximativ o oră peste ora programată. Persoana de la recepție nu face nici un fel de observații referitoare la timpul de asteptare, e total absenta. Ba, mai mult, dacă ai ghinionul sa intri in timpul unei convorbiri telefonice personale ale acesteia, n-ai decât să astepti sa-si termine ea conversația, pe urma preia pacientul pentru inregistrarea acestuia. In anii trecuti, personalul era mult mai eficient si mai profesionalist.
GHEORGHE DUMITRU GALEA
GHEORGHE DUMITRU GALEA2 ani în urmă
AM FOST AICI RECENT, SI PERSONALUL E FOARTE AMABIL DE LA RECEPTIE PANA LA ASISTENTA CARE FACE CURATENIE. NU VAD PE CINE TREBUIE SCHIMBAT, IAR ASTEPTAREA E IN FUNCTIE DE PRIMUL VENIT PRIMUL SERVIT.SE OFERA INFORMATII FOARTE BUNE DE LA RECEPTIE PRIN TELEFON, IMI AMINTESC CA INTR-O ZI AM DERANJAT DE VREO SASE ORI INSA CEI DE LA RECEPTIE AU DAT DOVADA DE RABDARE, CHIAR MI-A OFERIT UN SMS DEOARECE PE PROGRAMARI AROND H CLINIC NU PUTEAM FACE PROGRAMAREA SI ASA CA DE RECEPTIE MI S-A OFERIT UN SMS PENTRU A FI PUS PE LISTA DE ASTEPTARE. LA DEVA STATIONAM DE O LUNA LA PHOENIX CU PROGRAMAREA INSA LA HUNEDOARA S-A REZOLVAT IN 2 ZILE PROBLEMA .DE CE LA HUNEDOARA SE POATE SI LA DEVA NU?
Locații recomandate