/Gorj/Spital

Life Scan

Strada General Christian Tell Nr.9, Târgu Jiu 210130, România

Life Scan
Spital
4.1
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27VF+4V Târgu Jiu, România
+40 353 413 202
lifescan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Neculai Apostol
Neculai Apostol2 ani în urmă
Mulțumit, Am fost programat pentru cabinet Cardiologie, Profesonalism.Mulțumesc din suflet !
Adrian Pungan
Adrian Pungan2 ani în urmă
Am fost programat pe data de 11.08.2021 la ora 11:00 pentru data de 28.10.2021 la ora 18:00 la oftalmologie la d-na Dr Dobran, după așteptarea de 2 1/2 luni surpriza: la recepție nu au mai recunoscut programarea, ba mai mult au încercat să mă reprogrameze fara sa țină cont de programul meu, fara să mă întrebe măcar, curat profesionalism, aveți grijă ocoliți clinica!!!!
Dana Pestisanu
Dana Pestisanu2 ani în urmă
Nu recomand clinica pentru RMN! Avand programare pt mama facuta pt azi la ora 18, am inteles decalajul, care e normal pt aceasta investigatie.Dupa aproximativ o ora jumatate, urma sa intram, chiar doamna de la receptie, care este chiar draguta, ne-a spus ca mama urmeaza. In acel moment a venit o doamna, spunand ca a fost sunata de cineva sa vina, desi avea programare maine seara si in 5-10min a si chemat-o asistentul de la RMN. Si noi si doamna care avea programare dupa noi, am spus ca am auzit discutia si l-am intrebat de ce a bagat-o, desi noi urmam si raspunsul arogant a fost ca daca asteptam, ne face, daca nu... Si am ales sa plecam, deoarece urma sa mai asteptam cel putin o ora pana intra, mama nesimtindu-se prea bine si deranjandu-ne raspunsul asistentului, care n-a gasit altul mai bun, pt ca nici nu avea! Nu stiu de ce se intampla asa, dar nu e ok! Te gandesti sa vii la privat, ca esti tratat altfel decat la stat, dar nu e nicio diferenta, decat de bani! Aceasta postare este strict pt RMN, probabil in rest este ok, avand medici foarte buni!
Silvia Busoi
Silvia Busoi2 ani în urmă
O clinică cu renume pt Tg Jiu,atât pt serviciile pe care le oferă dar și pt medicii care lucrează în această unitate.
IANCU VIȘEAN
IANCU VIȘEAN3 ani în urmă
Am beneficiat de un serviciu de calitate foarte bun. De la întrare se respect pentru pacienții care apelează la această clinică privată. Personalul este amabil care te informează despre toate serviciile de care ai nevoie. Și nu în ultimul rând o curățenie exemplară. O clinică privată pe care o recomand cu plăcere și încredere.
Da Best
Da Best4 ani în urmă
Locație OK, recomand !
Din câte văd, clinica are contracte de colaborare cu mai mulți medici, o parte din aceștia venind la program, iar ceilalți periodic, in funcție de solicitări
Alina Groza
Alina Groza4 ani în urmă
Clinică privată cu servicii de calitate și personal de înalt profesionalism. Încă de la intrare se simte respectul și dorința de ajuta, lucruri normale pentru orice afacere privată care își dorește să prospere. Am beneficiat indirect de serviciile medicilor de aici (pentru persoane dragi mie) și am primit diagnosticul corect, precum și toate explicațiile de care aveam nevoie pentru a pleca liniștiți acasă. Este adevărat că la RMN nu se respectă programările, însă ni s-a comunicat de la început timpul aproximativ de așteptare și am acceptat situația, având desigur și varianta reprogramării. Recomand cu încredere!
Ionut Zglobiu
Ionut Zglobiu2 ani în urmă
La doamna Dascălu Rucsandra te programezi, aștepți trei săptămâni până la consultatie și când te prezinți la consultatie aștepți cel puțin o ora la ușă și nu ești primit dar sunt primiti alții fara programare. Foarte civilizat! Mulțumim doamna Dascalu, altceva nu avem de făcut cu timpul nostru decât sa stam la cozi pe la cabinete și sa fim tratați cu dispreț!
Locații recomandate