/Gorj/Spital

Spital în Gorj

Un spital este o instituție în care se oferă îngrijiri sau în care un personal mai calificat se poate ocupa de persoanele bolnave sau de victimele unor traumatisme prea complexe pentru a fi tratate acasă sau la cabinetul unui medic.

Cei care lucrează la un spital sunt profesioniști dedicați care vin în ajutorul persoanelor a căror sănătate este în pericol. Oferă cele mai bune îngrijiri sau servicii pentru ca toți bolnavii să se simtă mai bine sau ca persoanele în pericol să aibă o mai bună situație.

Munca depusă aici este mereu o muncă în echipă și de relații umane, uneori depunând împreună eforturi uriașe pentru a se salva vieți. Aparatele sunt cele mai performante, condițiile cele mai bune și personalul este extrem de amabil.

Gorj este un județ din România situat în Oltenia, în partea de sud a țării. Reședința sa este municipiul Târgu Jiu. Județul este situat pe cursul râului Jiu. Este limitat de județele Dolj la sud-est, de Mehedinți la sud-vest, de Caraș-Severin la nord-vest, de Hunedoara la nord și de Vâlcea la est.

Relieful din județul Gorj este extrem de variat și se poate diviza în trei unități fizico-geografice și anume Carpații Meridionali, Subcarpații Getici și dealurile sudice. Județul Gorj este bogat în ape subterane. Apele minerale apar la Săcelu și sunt folosite pentru băi.

Clima de pe teritoriul județului Gorj este temperat continentală moderată cu influnțe mediteraneene.