/Giurgiu/Spital

Parcul de Aventură Comana

Strada Gelu Naum 607, Comana 087055, România

Parcul de Aventură Comana
Spital
4.5
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
54CM+Q9 Comana, România
+40 743 079 934
casacomana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Dan Matache
Dan Matache2 ani în urmă
Parcul de aventură Comana este excelent amenajat, gândit și executat unitar de un singur investitor (așa pare, nu știu câți investitori sunt). Multă verdeață, apa de jur împrejur și chiar și prin mijlocul aleilor, restaurantelor. Poziționarea lui, in coasta deltei Neajlovului, face că acest loc sa fie perfect pentru cei care vor sa se plimbe cu barca sau caiacul. Ai unde sa te duci, pe canale, pe baltă, pe lângă stufăriș, va zic, acest amănunt mi-a plăcut cel mai mult. Excelent! Pentru copii aveți parcul de aventură care mi-a părut totuși destul de sărăcuț in activității recreative / distractive. Îmi imaginez, sau sper, nu-mi dau seama, că vor investi în continuare în dezvoltarea resortului.

Au chiar și locație de evenimente. Arată foarte bine. Va las câteva poze sa va faceți o idee. Pentru zona centrală n-am pus poze pentru că apareau și alte persoane pe care nu am vrut sa le expun fara voia lor.

Țineți minte că eu cu pozele...:)
P.S. două mici contra-uri: pe alocuri, dar repet și subliniez, pe alocuri, prețuri nejustificat de mari la mâncare. De asemenea, personalul necesită ceva mai multă educație sau atenție.
Maria-Magdalena Ionescu
Maria-Magdalena Ionescu2 ani în urmă
Un paradis verde, o oază de liniște, frumusețe și relaxare în care puteți admira delta Neajlovului.Un loc în care poți să te catari în copaci, să te plimbi cu bicicleta, exista locuri de joacă pt copiii mici, diferite locații pt a lua masa și pentru diferite gusturi. Puteți admira și căluți. Este interzis cu trotinete electrice și pescuitul. Enjoy!👍
Ex cap
Ex cap3 ani în urmă
După vizita la Moara de hârtie și Mănăstirea Comana a urmat Parcul Natural Comana. Un loc pentru toată familia cu biciclete, mașinuțe electrice, trenuleț pentru tur de parc, bărci cu vâsle, locuri de campare, de grătar sau doar de relaxare. Locuri de parcare suficiente la 15 ron/zi/auto. Restaurante diverse cu specific romanesc grecesc sau pescăresc. Noi am fost la Casa Comana și singurul reproș ar fi lipsa oricărei beri romanesti gen Ursus Timișoreană ca sa nu mai zic de Zaganu sau cele craft. În rest merita de mers acolo pentru ca mâncarea a fost bună iar personalul s-a mișcat impecabil, mult peste litoral.
Iuky Tia
Iuky Tia3 ani în urmă
Este un loc unde te poți deconecta o zi. De preferat nu în weekend, când este foarte aglomerat.
Parc de aventură, plimbare cu vaporașul, închiriere barcă, restaurante, înghețată, pădurea unde te poți plimba cu bicicletele sau perpedes ... efectiv ai cu ce umple o zi.
Poți, de asemenea, să îți iei o pătură și să te întinzi pe iarbă în timp ce privești natura.
Recomand +++
Florina FERENȚ
Florina FERENȚ3 ani în urmă
Am avut o șansă extraordinară cu ploile din acest an.
Eu am fost în 13.06.2021 😁
Inițial am fost extraordinar de speriată că până la plecarea autocarului nu voi avea ce face, ținând cont că ploua binișor.
Până la Cherhana am umblat puțin prin ploaie.
Aici am servit un borș de pește super bun și hamsii cu mămăliguță la fel de bune.
Când am terminat și cu cafeaua, de asemenea foarte bună, surpriză ... s-a terminat ploaia 👏👏👏👏🤩.
Am putut să ne plimbăm pe malul lacului, să facem poze și chiar să luăm calea în pădurea unde se plătește 5 lei pentru o plimbare.
Locul așa de foarte puțin aglomerat este foarte frumos.
Restaurantele sunt foarte frumoase.
Prețurile la mâncare sunt cam de $$$.
Durerea a fost că, speriați de ploaie, cred 🤔, cei care au tiroliana, bărcile de pe lac și trenulețul ... 🤷‍♂️.
Mă bucur că a plouat ! 🤩
Dorin Emanoil Pirvu
Dorin Emanoil Pirvu3 ani în urmă
Un loc foarte potrivit pentru petrecerea timpului liber in natura, cu copii, etc. Zona este foarte mare, cu multe activitati posibile (trasee de catarat, inclusiv perete vertical, tiroliana peste apa) sau atractii (plimbare cu vaporasul, trenulet). Exista si locuri de luat masa, preturile sunt acceptabile spre ridicate. Am vazut si o taverna pentru degustari de vinuri. Loc numai bun pentru a fugi din oras o zi, poate chiar doua. Recomandat pentru excursii scolare.
Sergiu Drahnea
Sergiu Drahnea2 ani în urmă
Iarna este plăcut de plimbat. Aer curat. Rău că funcționează doar parcul.
Marius Sorescu
Marius Sorescu2 ani în urmă
Un loc extraordinar, in care se merita sa fugi de aglomerația Bucureștiului!
Locații recomandate