/Giurgiu/Spital

Spital în Giurgiu

Un spital este o instituție în care se oferă îngrijiri sau în care un personal mai calificat se poate ocupa de persoanele bolnave sau de victimele unor traumatisme prea complexe pentru a fi tratate acasă sau la cabinetul unui medic.

Cei care lucrează la un spital sunt profesioniști dedicați care vin în ajutorul persoanelor a căror sănătate este în pericol. Oferă cele mai bune îngrijiri sau servicii pentru ca toți bolnavii să se simtă mai bine sau ca persoanele în pericol să aibă o mai bună situație.

Munca depusă aici este mereu o muncă în echipă și de relații umane, uneori depunând împreună eforturi uriașe pentru a se salva vieți. Aparatele sunt cele mai performante, condițiile cele mai bune și personalul este extrem de amabil.

Giurgiu este municipiul de reședință al județului cu același nume situat în Muntenia. Județul Giurgiu este situat la marginea sudică a țării, la granița cu Bulgaria. Se învecinează cu județe precum Teleorman, Dâmbovița, Călărași și Ilfov. Este situat la nord de Dunăre și este situat în întregime în Muntenia.

La o distanță de aproximativ 65 de kilometri la sud se află București. Este situat în cadrul Marii Câmpii Române. În județ clima este temperat continentală. Vara, temperaturile sunt ridicate, se poate ajunge chiar și la secetă iar iernile sunt geroase.

Cel mai important râu din județul Giurgiu este fluviul Dunărea. În Giurgiu mai sunt alte râuri precum Dâmbovița, Argeș sau Neajlov. În Giurgiu se află și Parcul Național Comana care conține lacul cu același nume.