/Giurgiu/Spital

Parcul Natural Comana

Strada Gellu Naum 608, Comana 087055, România

Parcul Natural Comana
Spital
4.6
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
45P5+79 Comana, România
+40 246 283 003
comanaparc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
Cristian Marari
Cristian Marari2 ani în urmă
A fost o plimbare relaxanta in natură, spatiul ingrijit si curat, vizitatori civilizați, locuri de parcare suficiente.
Nu recomand terasa de lânga cai, este sub nivelul asteptarilor la fel si mancarea destul de scumpă, angajatii sunt veniti probabil din sat, fara un echipament fara un ecuson, fara mănuși, servire ca la cantina: ocupi o masa, te intorci sa comanzi, platesti la casă apoi te intorci cu bonul la alt rând sa iti puna "doamna" mancarea pe cartoane cu tacâmuri de plastic.. :))
Mihai Catrina
Mihai Catrina2 ani în urmă
Am revenit in parcul Comana după aproximativ 6 ani, dar am fost placut surprins de modarnizarile facute. Este foarte plăcut să te plimbi pe aleile din jurul deltei Neajlovului, spațiile sunt largi, cu gazon bine îngrijit și cu o mulțime de facilități: tiroliana, plimbări cu caii, plimbări cu barcile, cu vaporasul, etc.
Noi am fost pe data de 10.10.
2021, duminică, dar am fost neplăcut surprinși să constatăm că, deși in parc sunt multe restaurante, unul singur era deschis. Așadar era foarte aglomerat și, deși ne doream de la bun început să servim masa de prânz, am fost nevoiți să plecăm la București, la fel ca foarte mulți alți turiști.
Oana Lisu
Oana Lisu2 ani în urmă
Un loc superb în care te poți relaxa maxim. Ideal atât pentru cupluri, familii cu copiii, dar si fara copiii. Vom mai reveni. Sunt foarte multe atracii: plimbare cu barca cu motor sau cu vasle, loc de joacă pentru copii, traseu de tiroliana, plimbare cu trenulețul care prezintă istoria localității si a parului , dar și foarte multe atracțiile!
Alexandru Balog
Alexandru Balog3 ani în urmă
Un ansamblu natural minunat, deosebit, cu alei largi la umbră, dar și la soare. Traversarea apei se face pe poduri frumos ornamentate cu flori și vopsite frumos. Peisaj minunat, cu verdează și păsări frumoase. Există 10 trasee de căzărat și cu tironliană în lungimi diferite, dar și loc de joacă, perete de căzărare și un loc pentru fitness. Restaurantele, trenurile și vaporașele nu functionează Recomand.
Diana Marinela Dascalescu
Diana Marinela Dascalescu3 ani în urmă
Fff frumos, curat, relaxant. Plimbarea cu vaporasul in delta a ff super. Singura chestie care deranja a fost o nunta care avea manele cu volumul la maxim. (Inca 6 milioane de la x talalalalalala ).
Constantin Ostaciuc
Constantin Ostaciuc3 ani în urmă
Este o locatie frumoasa, ingrijita, dar mancarea la autoservire scumpa si proasta. Am luat o ciorba de peste, 25 lei si proasta. Este un loc unde iti poti petrece o zi de relaxare, dar sa ai bani lichizi, nu prea merg POS-urile
Cristian Dumitrescu
Cristian Dumitrescu3 ani în urmă
Merita o vizita mai lunga... Din cauza vremii *foarte* capricioase, am avut un timp limitat de plimbare, dar locul merita mult mai mult timp de vizitare si relaxare. Nu am vazut (mai pe larg) decat zona in jurul Hanului Postalionului, spre delta. Imaginile arata doar o parte din ce se poate admira. Am mancat la Cherhanaua din zona, mancare si preturi bune.
Da, se recomanda cu prisosinta !!! Vom reveni cat de curand...
Gretia Maier
Gretia Maier2 ani în urmă
Superb! Nu ma asteptam sa vad asa frumusete!
Locații recomandate