/Constanta/Spital

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

Bulevardul Ferdinand 100, Constanța 900178, România

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase
Spital
3.5
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JCQ+F5 Constanța, România
+40 241 484 501
infectioaseconstanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cristian Neculai
Cristian Neculai2 ani în urmă
Lepadaturi cu salarii și sistem medical cu personal 65% total nepregătit. Manageri puși de dragul funcțiilor.
Dani St
Dani St2 ani în urmă
Am fost internata o săptămână cu copilul de nici 2 ani, un medic a trecut la 4 zile, în acest timp nicio informație despre starea noastră, la externare am așteptat o ambulanță 12 ore, sunam din ora în ora și nimic, spunându-mi ca este o singura ambulanță. Iar de curățenie ce sa zic.. Circulau furnicile pe pereți, ploșnițele la ordinea zilei
ANTONIO ADRIAN LAZAR
ANTONIO ADRIAN LAZAR2 ani în urmă
am fost internat o zi aici și era plin de gândaci în cameră. o noapte de coșmar. mă bucur să aud ca ieri, întâi octombrie, a fost făcută o dezinsecție corectă.
Sorin Boca
Sorin Boca2 ani în urmă
Acum 2 zile fiica mea a făcut o enterocolita, fapt pentru care a necesitat internarea în acest spital!!
Nu am decât cuvinte de lauda pentru cadrele medicale!!!
Oameni deosebiți, profesioniști, comunicativi!!
Felicitări pentru tot ceea ce faceți!
Eu va mulțumesc din suflet pentru ce ați făcut pentru fiica mea!!
Marius Anton
Marius Anton3 ani în urmă
Mulțumesc doctorilor din acest spital pentru faptul ca au avut grija de tatăl meu, Anton Stelian și ca acesta a avut numai cuvinte de lauda despre acest spital! Dacă un bolnav de covid se duce la spital din timp, uite ca reușește sa și scape, cu ajutorul unor profesioniști! Din păcate aceștia nu tratează pe nimeni de prostie!
Rodica Avram
Rodica Avram3 ani în urmă
Un spital foarte bun, cu personal medical și administrativ competent, serios și devotat. Mulțumesc mult acestor oameni care au făcut tot ce le-a stat în putință ca să-l vindece de această boală necruțătoare pe soțul meu. Am să le port respect și recunoștință toată viața mea. Dumnezeu să aibe grijă și de ei!
Gherlan Veronica
Gherlan Veronica2 ani în urmă
Medici mega incompetenți. Însărcinată fiind am avut nevoie de o parere medicala. În prima zi am dat peste un medic parca picat de pe luna, se uita la mine de parca eram un extraterestru si mi-a spus doar "habar nu am ce sa va spun, reveniți maine la colegii mei cu mai multa experienta". A doua zi colega "cu mai multa experienta" dar cu chef de munca 0 si care a uitat ca medicina este despre oameni, m-a consultat asa: eu pe hol ea cu analizele mele in cabinet, a venit după o oră și mi-a dat scrisoarea medicală, semnează aici si la revedere. Fără să discute cu mine macar 1 secunda. Din cauza aceasta atât eu cât și bebelusul meu nascut la scurt timp am tras ponoasele mult si bine. Din cauza unui medic fără chef de munca dar plătit cu un salariu exagerat de mare din banii publici( exagerat de mare pentru munca pe care o prestează, consultand pacienții de la distanță fără să ii întrebe de sanatate.)
Viorel Cruceru
Viorel Cruceru2 ani în urmă
Se muncește mult în condiții grele. Medicația este adaptată fiecărui pacient. Dar nu e totul perfect. Oricum, dacă ai COVID, e de preferat să ajungi aici.
Locații recomandate