/Constanta/Spital

OK Medical Recoltare Cluj-Napoca

VIVO! Mall, Strada Avram Iancu 492-500, Cluj-Napoca 407280, România

OK Medical Recoltare Cluj-Napoca
Spital
1.9
70 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG2M+3F Cluj-Napoca, România
+40 21 9677
okmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Ada sebe
Ada sebe2 ani în urmă
Rezultatul ptr un test RT PCR dureaza mai mult de 24 de ore.
Ionut Groza
Ionut Groza2 ani în urmă
Tin sa cred ca nu au nici o treaba cu testele...
Asadar, eu nu m-am simtit destul de rau, am avut toate simtomele acestui virus covid ( fara gust,fara miros, tuse, febra, dureri in tot corpu...) M-am testat acasa cu un test rapid din saliva, care mi-a iesit clar pozitiv, deoarece acele doua lini rosi erau perfect clare, iar apoi am luat hotararea sa merg sa imi fac un test "oficial" sa pot sa anunt DSP-UL, si ce e de facut mai departe. Am mers la ei sa imi fac un test , le am explicat frumos tot cum sta treaba de la A la Z si mi-au zis ca este bun un test rapid cu proba din nas, cu rezultatul in 15 min. Bun, asa am si facut ! Intre timp eu asteptand rezultatul eram 99% sigur ca ies pozitiv, pentru ca ma simteam destul de rau ,cu toate simtomele de care am zis mai sus, insa....surpriza, cand merg dupa rezultat, imi zice. Stati linistit ca sunteti NEGATIV ! Era imposibil asa ceva la cum ma simteam eu !!! A doua zi , am mers din nou intr o clinica si mi-am facut PCR-UL, la care EVIDENT ca am iesit POZITIV, si nu aveam cum sa ies negativ la ce simtome aveam si cat de rau ma simteam, insa la ei am iesit NEGATIV...

Intr-un cuvant. NU RECOMAND !! Nu cred ca te poti lua dupa testele lor !
Bianca Vanţ
Bianca Vanţ2 ani în urmă
Am primit rezultatul PCR în 24 de ore de la recoltare. Nu raportează la DSP-ul care trebuie, au trimis raportarea la București în loc de Cluj.
Anca Odagescu
Anca Odagescu2 ani în urmă
Testele lor nu sunt acceptate de DSP și sistemul nu le procesează de 3 zile pentru eliberarea certificatului de călătorie, dar ei fac în continuare testări pe aeroport, înainte zborurilor, fără sa le spună oamenilor ca e inutil. Oamenii sau refac restul în alta parte, sau pierd zborul. Fiecare dupa noroc.
Cosmin Ionut
Cosmin Ionut2 ani în urmă
Voi ăștia care faceți testul covid la aeroportul din Cluj oare va gândiți și la oamenii aceia pe care ii scoateți voi pozitivi? Cum își pierd avionul din cauza voastră ? Le rambursați voi banii de bilet bai scarbelor?Suportati voi consecințele ca nu mai pot pleca oamenii? Bine v-au făcut băieții de v-au spart geamurile acolo căci asta meritați .
Noemi Socaci
Noemi Socaci2 ani în urmă
Am fost la testare PCR 3 membri ai familiei, printre care si un copil. Asistentele au fost foarte dragute, profesioniste si rabdatoare. Rezultatele au fost pozitive, dar nici nu ne asteptam la altceva, date fiind simptomele; le-am primit in max 24 h de la testare. Am fost in 3 zile diferite, deci am prins 3 schimburi de oameni, toti comportandu-se exemplar.
Din partea noastra, felicitari!
Cristian Dragan
Cristian Dragan2 ani în urmă
O mizerie de servicii oferite. Niște amatori. Cu semne vizibile de boala, cu 2 teste rapide acasa pozitive, ma duc la ei să-mi fac test antigen și......negativ. Mai aștept o zi, simptomele persistă, inca un test rapid acasa pozitiv, apoi mi-am facut un.pcr la Sante și bineînțeles pozitiv.
Alina Sînziana Moldovan
Alina Sînziana Moldovan2 ani în urmă
Personalul de la ghiseu foarte prost informat. Ofera servicii pe care nu le recomanda si sugereaza un serviciu mai scump, fara argumente.
Locații recomandate