/Cluj/Spital

Lukmed

Strada Republicii 105, Cluj-Napoca 400000, România

Lukmed
Spital
1.9
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH5V+2H Cluj-Napoca, România
+40 264 455 455
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–21
Marți: 13–21
Mirecuri: 13–21
Joi: 13–21
Vineri: 13–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luca Sarbu
Luca Sarbu2 ani în urmă
Costel Vatavu
Costel Vatavu4 ani în urmă
Ca pacient foarte mulțumit de serviciile d-stră și vă doresc sănătatenumai bine.
Daniel Copaci
Daniel Copaci4 ani în urmă
Profesioniști;organizare de excepție!
Francesco Brusadelli
Francesco Brusadelli4 ani în urmă
(Tradus de Google) Mulțumesc domnului profesor, dacă sunt în viață astăzi. Am fost operată în 2015 cu metoda crioterapiei (puțini o practică pe lume) nu am avut complicații postoperatorii și sunt încă bine tratat. PSA are valori de 0,1 / 0,3. România ar trebui să fie recunoscătoare, este recunoscătoare acestei persoane pentru numeroasele vieți salvate, în loc să-l tragă în procese, să vâneze vrăjitoare inutile la 70 de ani, în loc să-l facă să opereze așa cum știe el. Am fost internat la spital condus de prof. Univ. a fost curat, ne-a vizitat sâmbătă și duminică, ne-a întrebat dacă suntem bine dacă totul este în ordine. Camera era dezinfectată de două ori pe zi. Curățenia și comanda au fost constante.
PROFESOR MULTUMESC DOMNULE PENTRU CE ATI FACUT PENTRU MINE, Va urezi multa sanatate.

(Original)
Grazie al signor Professore se oggi sono in vita. Sono stato operato nel 2015 con il metodo crioterapia, (in pochi lo praticano nel mondo) non ho avuto complicanze postoperatorie è tutt’ora sto bene, sotto trattamento. Il PSA e nei valori del 0,1/ 0,3. La Romania dovrebbe essere riconoscente, è grato a questa persona per le tante vite salvate, invece di tirarlo in processi, caccia alle streghe inutili a 70 anni, piuttosto di farlo operare come sa fare. Sono stato ricoverato nell’ospedale condotto dal proff. era pulito, ci faceva visite di sabato è domenica, sì informava se stavamo bene se tutto era aposto. La camera si disinfettava due volte al giorno. La pulizia e l’ordine era constante.
MULTUMESC DOMNULE PROFESOR PENTRU CE ATI FACUT PENTRU MINE, Va urezi multa sanatate.
Renáta Vass
Renáta Vass4 ani în urmă
Marian Aldea
Marian Aldea5 ani în urmă
Un medic exceptional. La doua ore de la operatie eram la volan. Nu a folosit rahia, nu sonda, nu a fost nevoie de Fortran.
Ruben Rujescu
Ruben Rujescu5 ani în urmă
Dan Urzica
Dan Urzica6 ani în urmă
Buna ziua, as vrea sa va povestesc si eu experienta total neplacuta pe care am avut-o la clinica privata Lukmed. Am fost impreuna cu tatal meu pentru o analiza, o biopsie la prostata, avand analize efectuate la un alt spital, am zis sa mai cerem o parere. Am avut programare la renumitul profesor, doctor, brahma, dumnezeul la toti ce sa mai...Lucan la ora 15:00 (noi venind de la circa 200 de km departare de Cluj). Cand am facut programarea telefonic mi s-a spus ca pacientul inainte cu 4 ore de interventie sa nu manance si sa nu bea nimic, si ca interventia nu implica nici un risc, pacientul poate pleca acasa la 30 de min dupa ce isi revine din anestezie (locala mi s-a dat de inteles). Zis si facut, omu nu a mancat si nu a baut nimic toata ziua, ca la ora 15:00 era programat pt interventie. Am ajuns la ora 14:50 la clinica, unde surpriza, profesorul lucan nu era, era baiatul dansului, se auzea pe hol (de la alti pacienti) ca trebuie sa ajunga si renumitul doctor. A trebuit sa completam niste fise gen, casatorit/necasatorit, salariat/pensionar etc. iar apoi ne-au spus sa asteptam (ca mai erau si altii programati tot cam la aceeasi ora) si am asteptat, doua ore jumatate pana la 17:30, fara sa ne bage nimeni in seama, pana cand i-au luat prima data sange, apoi am asteptat dupa rezultate care mi s-au spus ca se dau in 10-15 minute, defapt se dadeau cam in 40-50 min, apoi dupa un timp i-au luat alte analize tot de sange, iar am mai stat inca vreo 40-50 min, cand intr-un final pe la 19:10 l-au dus sus pt recoltare (el fiind programat la 15:00) timp in care nu a avut voie nici sa bea apa. Bineinteles, interventia de recoltare nu a reusit din alte motive, atunci am aflat ca defapt era vorba de o anestezie totala nu locala. deci a fost cam totul in zadar. Ceea ce vreau eu sa subliniez ii ca totul acolo ii o aiureala si o abureala, NU SE RESPECTA NICI UN FEL DE PROGRAMARE, personalul nu da, chiar de loc, pe dinafara de amabilitate, numa te pun sa semnezi niste hartii, pe care nu ti le explica nimeni ce si cum, sa-ti dai consemntamantul pt interventie, in cazu-n care se intampla ceva gresit ei s-au scos, ca doar ai semnat, si rapid sa te faca de bani...Deci acolo nu misca nimeni nimic, nu-ti explica nimeni nimic, daca ai bani incep discutiile dar tot despre bani, problema ta pt care esti defapt acolo e pe plan secundar. Am ramas profund dezamagit de cum au decurs lucrurile la renumita clinica privata Lukmed, nu recomand...in concluzie, o mare batjocura pe banii tai. Taica-mio o iesit pe la 21:15, la fel cum o si intrat...nu ne-au dat prea multe explicatii ce si cum, ne-au restituit o parte din bani, cum nu a reusit interventia si cam asta a fost tot...ar mai fi multe de zis...pacienti care au fost operati de prostata la acea clinica, care au platit in jur de 6000 eur pt interventie, acum veneau la control la domn' profesor si asteptau si ei cu orele fara prea multe explicatii...Trist ca esti tratat asa la o clinica privata pe banii tai. Rusine!!!
Locații recomandate