/Cluj/Spital

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

Strada Iuliu Moldovan 23, Cluj-Napoca 400003, România

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase
Spital
3.9
82 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QH6M+5H Cluj-Napoca, România
+40 264 594 655
infectioasecluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Mariana34 zile în urmă
Oare cum puteți voi sa va numiți cadre medicale în slujba oamenilor când va permiteți sa țineți un copilaș de 2 ani,care a fost dus pentru analize in urma indicațiilor de cu o zi înainte,nemancat și fără sa bea apa,pana la amiaza? Cum puteti voi sa va permiteți sa va numiți cadre medicale când va adunați în fata lui și ridicati din umeri pentru ca nu știți ce are,dar spuneți ca este grav????
Cum va permiteți voi sa va numiți cadre medicale când la încercarea de a-i pune o branula acestui copilaș ii spargeți toate venele și îl chinuiți????
Plecați naibii,in padure și nu mai faceți rău nimănui!!! "Cadre medicale" de rahat,ce sunteți!!
Va știți voi care!
Dau o stea pt ca nu ma lasă să pun comentariul,altfel. Dar meritați-20 stele.
Lazar Maria
Lazar Maria2 ani în urmă
Mii de mulțumiri pentru toți medici,asistente,infirmiere de la dr.ionescu Ovidiu și sef secție sabau Mihaela
Sunteti erorii noștri va mulțumesc frumos pentru profesionalismul de care ati dat dovada .
Mi am internat mama cu COVID19 2 OPERATI de inimă un plămân bolnav hepatita C (nevaccinată )
Și astăzi este acasă datorită vouă !!
Terezia Potora
Terezia Potora2 ani în urmă
Admirație și respect ,vouă tuturor , salvatori ai vremii! Am înțeles că vă pasă de sănătatea pacienților . Am rămas fără cuvinte din nou pentru grija și amabilitatea personalului din această instituție!
Rozalia Gheti
Rozalia Gheti2 ani în urmă
Multumiri, mii de multumiri, pentru toti medicii, asistente, infirmiere,brancardieri de la etajul 2 , si ambulatoriu.In special d nei doctor TOMOIOAGA ALINA,OMUL SFINTESTE LOCUL
Sunteti minunati
Ancaadriana pop
Ancaadriana pop2 ani în urmă
Am fost internata impreuna cu mama mea in sectia IV Adulti cu infectie cu virusul Sars Cov2. Va multumesc si apreciez foarte mult nivelul inalt de competenta si profesionalism de care ati dat dovada: dr. Cismaru Cristina, dr.Horvath Melinda, dr. Cucuianu Ioana, dr. rezidenti, precum si intregul personal de ingrijire. Atitudinea, comportamentul, devotamentul si respectul fata de bolnavi, curatenia si ordinea au fost ireprosabile! Toate acestea califica SCBI ca un spital de cinci stele!
DORU
DORU2 ani în urmă
Multumesc din suflet medicilor de la Spitalul de Boli Infectioase Cluj, in special doamnei doctor Radulescu, pentru ca mi-au redat-o sanatoasa acasa pe sotia mea gravida si bolnava de Covid.
Mult respect !!!🙏👍
Rodovica Pop
Rodovica Pop2 ani în urmă
Am fost internată cu covid ,un personal de nota 10 nici nu îți vine să crezi, Doctorii și asistentele peste așteptări! Tot personalul foarte respectuoși își merita salariale.
Ioana Corovei
Ioana Corovei2 ani în urmă
Scriu acesta recenzie cu speranta ca aceste cuvinte vor ajunge la sectia 3Adulti.Tatal meu Ioan Czuli a fost internat cu,Covid intr-o stare foarte grava respectiv afectiune pulmonara de 80%.Din primele momente a fost tratat impecabil de personalul acestui spital.Mii de multumiri adresam azi personalului sanitar: Doamnelor doctori,asistenti medicali si infirmiere care au salvat viata tatalui meu. Atitudinea pozitiva paihologica exercitata asupra pacientului, omenia de care a-ti dat dovada dar si profesionalismul d-voastra a avut o consecinta extraordinara cu privire la vindecarea tatalui meu. Multumim ca ne-ati raspuns si contactat telefonic de fiecare data cand a fost nevoie. Mai doresc sa multumesc domnilor portari pt omenia de care au dat dovada. Azi ne inclinam in fata d-voastra, sunteti eroii nostrii. D-zeu sa va dea in continuare forta ca sa salvati si alte vieti. Tatal meu, cele 5 fiice si sotia va multumeste infinit !!
Andreea Jiman
Andreea Jiman2 ani în urmă
Cei mai umani si mai buni doctori si asistenti cu care am avut de a face in viata mea! Multumim! ❤️ Sunteti niste ingeri!
Locații recomandate