/Cluj/Spital

Clinica Napoca in Cluj - Clinica endocrinologie

Piața Mihai Viteazu nr 14-20, Cluj-Napoca 400151, România

Clinica Napoca in Cluj - Clinica endocrinologie
Spital
4.5
13 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QHFR+QG Cluj-Napoca, România
+40 733 702 272
clinicanapoca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bucin Delia322 zile în urmă
Am dorit o programare dermatologie la domiciliu pentru tatal meu in varsta de 94 ani Am sunat luni ne-au programat pe miercuri de miercuri ne-a amanat pe vineri iar vineri inu a venit si ne-a spus ca am fost sunati dar nu am raspuns Total neadevarat Cand am sunat noi ne-au reprogramat pentru marti Eu zic ca este total neprofesionist ce au facut deci nu recomand
Neagu cecilia
Neagu cecilia2 ani în urmă
Am fost la o consultație la cardiologie la DNA doctor Burian. Sincer, de mult nu am fost plăcut surprinsă de implicarea unui medic. Este o persoană deosebită, dedicată trup și suflet profesiei. A avut foarte multă răbdare, mi-a explicat foarte multe lucruri, m-a analizat cu atenție. Mi-a dat sfaturi ce sa fac. Să îi fie răsplătit înmiit.
Camelia Martis
Camelia Martis2 ani în urmă
O clinica minunata , cu servicii pe masura si preturi accesibile.
D-na dr. Fiscutean de la endocrinologie este o profesionista desavarsita, te trateaza mereu cu amabilitate. Sunt situatii cand ii trimit pe mail rezultatele de la analize si dansa se deranjeaza sa ma contacteaza apoi telefonic.
Gherman Paul
Gherman Paul5 ani în urmă
În această perioadă a Crăciunului sunt două campanii pentru clienți:

1) "Pune scrisoarea pentru Moș Crăciun în urna de la Clinica Napoca și poți fi câștigătorul unui premiu surpriză la sfârșitul lunii decembrie."

Nu există limită de vârstă, deci nu doar copiii pot participa, ci și părinții și bunicii: :)

2) Poți achiziționa vouchere cadou în valoare de 100, 200 sau 300 de lei, în schimbul cărora se pot efectua servicii în cadrul Clinicii Napoca, valabilitatea lor fiind de un an de la data achiziției lor.
Marga Margo
Marga Margo5 ani în urmă
Am fost recent la o consultatie la urologie, am fost primita cu caldura, pentru prima oara pot spune, am fost placut impresionata de primire si tratare ca si pacient intr o clinica in Romania.
Recomand cu caldura aceasta clinica, sigur nu ve ti regreta.
Andrea Cristea
Andrea Cristea5 ani în urmă
Daca nu vreti sa pierdeti timpul asteptand la rand pentru consult Clinica Napoca e alegerea ideala....personal foarte popular , cabinete dotate cu aparatură modernă.... sunt foarte ,foarte mulțumită !!! Recomand !!!
Janko heny
Janko heny5 ani în urmă
Am găsit medici profesioniști și prețurile sunt foarte bune!
Alex P
Alex P5 ani în urmă
(Tradus de Google) O nouă clinică care are următoarele specializări: Cardiologie, Dermatologie, Endocrinologie, Nutriție, Neurologie, Pediatru, Psihologie și altele.
Datorită stilului alimentar actual, acest tip de servicii sunt mai necesare. Oricum, dacă oferă servicii de înaltă calitate, atunci aruncă în sus.

(Original)
A new clinic that has the folowing specializations: Cardiology, Dermatology, Endocrinology, Nutrition, Neurology, Pediatrician, Psychology and others.
Because of today's nutrition style these kind of services are more needed. Anyway if they ofer high quality services then thumbs up.
Iulia L
Iulia L5 ani în urmă
Locații recomandate