/Cluj/Spital

Novoengrama

Str. Fagului nr. IA intrarea de pe, Strada Romul Ladea, Cluj-Napoca 400483, România

Novoengrama
Spital
5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ49+FW Cluj-Napoca, România
+40 768 470 083
novoengrama.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eduard Zorici
Eduard Zorici2 ani în urmă
Personal calificat, serios, metode terapeutice diversificate si eficiente.
Ramona Molnar
Ramona Molnar2 ani în urmă
Recomand cu caldura serviciile de calitate Novoengrama! Cel mai important pentru mine a fost ca doamna doctor m-a ascultat, mi-a raspuns la toate intrebarile si m-a sfatuit si indrumat cu caldura mai departe. La fel de amabili sunt si ceilalti membrii ai echipei.
Camelia Mocodean
Camelia Mocodean4 ani în urmă
Personal profesionist și amabil, clinica arata f bine și au și locuri de parcare în fata. Am fost 2 săptămâni la recuperare pentru o accidentare la spate și am beneficiat de kineto, masaje, terapii cu diverse aparaturi. Mi-au rezolvat problema prin experienta și calitatea personalului, care este însă și "uman", lucru rar în clinici și spitale în zilele noastre. Recomand!
Adriana Dobozi
Adriana Dobozi2 ani în urmă
O echipa minunata de profesionisti, si in acelasi timp oameni frumosi. Centrul este dotat bine cu aparatura noua si tot necesarul pentru recuperare. Am primit cea mai atenta consultatie si toata sustinerea in procesul de recuperare. Mi-au explicat afectiunile pe intelesul meu, mi-au raspuns cu rabdare la toate intrebarile, si mi-au creat un plan de tratament personalizat, cu care m-au pus pe picioare si am uitat de durere. Le multumesc si ii recomand cu caldura!
Oana Petrescu
Oana Petrescu2 ani în urmă
Experienta mea la clinica a fost de nota 10. Doamna doctor este foarte dedicata si atenta cu toate informatiile primite de la pacient iar evaluarea medicala a fost una minutioasa si completa. Alina, Paula si Alex sunt foarte amabili si deschisi nevoilor pacientului, si vin cu explicatii si sfaturi utile valabile atat pe durata procedurilor cat si acasa, pentru o recuperare sustinuta. Multumesc
Narcisa Buda
Narcisa Buda2 ani în urmă
Clinica este frumoasa si curata cu aparatura de calitate. O recomand ca terapeut pe Paula, este o persoana foarte draguta, intelegatoare si mereu ii vin idei noi pentru a te ajuta in recuperare.
Diana Rebeca Aldea
Diana Rebeca Aldea2 ani în urmă
Cristina Suciu
Cristina Suciu2 ani în urmă
Locații recomandate